To μήνυμα των παικτών και ο Ψωμιάδης

09:46 20/12/2011 - Πηγή: AEK365

GOAL

Το θέμα Ψωμιάδη και τα χρήματα που περιμένουν να επιστραφούν είναι το βασικό θέμα που ασχολείται η εφημερίδα στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, τονίζοντας πως "τους λογαριασμούς Ψωμιάδη δεσμεύει το ΣΔΟΕ και στην ΑΕΚ ελπίζουν για χρήματα. Αιφνιδιάστηκε και ο ίδιος

ο Ψωμιάδης από τις τελευταίες εξελίξεις". Κεντρικό θέμα επίσης, η χθεσινή απόφαση των παικτών να αναβάλουν τη χριστουγεννιάτικη γιορτή, με το Goal μάλιστα να γράφει για "άδειασμα προς τη διοίκηση". Στο ρεπορτάζ τονίζεται: Ηταν η πρώτη από τις αντιδράσεις που είχαν προαναγγείλει με τη σκληρότατη ανακοίνωση που εξέδωσαν προ λίγων ημερών και ένα σαφές μήνυμα για τη συνέχεια. Οτι, δηλαδή, δεν πρόκειται να γίνουν πιόνια κανενός και όσο περνά από το χέρι τους, θα πιέζουν για την εύρεση λύσης.

Η σκέψη για ματαίωση της χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης τριβέλιζε στο μυαλό αρκετών τις τελευταίες ημέρες. Ισως, μάλιστα, να μην ήταν τυχαία και η ατάκα του Νίκου Λυμπερόπουλου στο Περιστέρι, πως πρέπει να κάνουν γιορτές στα σπίτια τους.

Κυρίως, επειδή σε μια τόσο δύσκολη οικονομική συγκυρία, την ώρα που στους λογαριασμούς τους μπαίνουν μόνο έναντι των οφειλομένων που δημιουργούνται τον τελευταίο χρόνο, θεωρούν πως θα ήταν ανώφελο να κάνουν γιορτές. Το ζήτημα για αυτούς αλλά και για όλη την ΑΕΚ είναι να υπάρξει μια ξεκάθαρη και βιώσιμη λύση στο ιδιοκτησιακό-διοικητικό κομμάτι, όπως έχουν δεσμευθεί οι Νοτιάς και Αδαμίδης.

Πριν από την έναρξη της πρωινής προπόνησης υπήρχαν πολλές μουρμούρες. Αρκετοί, μάλιστα, άρχισαν να λένε ξεκάθαρα πως δεν θα παρευρεθούν στη γιορτή, καθώς είναι εκδήλωση με την οποία διαφωνούν. Οι αρχηγοί έλαβαν τα μηνύματα και ανέλαβαν πρωτοβουλία, ώστε να υπάρξει μια ομαδική απόφαση. «Τέτοιο θέμα δεν μπορεί να το χειριστεί ο καθένας προσωπικά. Θα ψηφίσουμε και θα κάνουμε ό,τι αποφασίσει η πλειοψηφία». Ετσι κι έγινε, με το αποτέλεσμα να είναι σχεδόν ομόφωνο, καθώς μόνο δύο ψήφισαν υπέρ της παρουσίας στην εκδήλωση κι αυτό προς χάρη της διατήρησης του κλίματος.

Για την απόφαση των παικτών ενημερώθηκε αρχικά το τεχνικό τιμ και στη συνέχεια η διοίκηση. Οι «κιτρινόμαυροι» είναι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν άλλο τη διαδικασία και τηρούν πλέον ξεκάθαρες αποστάσεις από τη διοίκηση. Και αν δεν υπάρξει κάποια έκπληξη στα χρήματα που θα τους καταβληθούν (ακόμα και σήμερα), τότε ετοιμάζονται για νέες, ακόμη πιο έντονες κινητοποιήσεις.

Οι παίκτες κοινοποίησαν την απόφασή τους πρώτα απ' όλα στον Νίκο Κωστένογλου. Ο τεχνικός της ΑΕΚ για ακόμη μια φορά θέλησε να συμπλεύσει με τους ποδοσφαιριστές του και συμπαρατάχθηκε μαζί τους στη διαδικασία. Πρόθεσή τους είναι να παραμείνουν συνεπείς στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, αλλά να κάνουν κινήσεις (σε ομαδικό επίπεδο κατά κύριο λόγο), προκειμένου να διασφαλίσουν τα χρήματά τους. Κάτι που ενδεχομένως να περιλαμβάνει κατάθεση ομαδικής προσφυγής, που είναι ένα πιθανό σενάριο. Βέβαια, υπάρχουν και κάποιοι που επιθυμούν να μείνουν ελεύθεροι, για να μετακινηθούν σε άλλη ομάδα, αλλά επί του παρόντος δεν τίθεται θέμα"

Keywords
Τυχαία Θέματα