To κοινωνικό της πρόσωπο η Άρτεμις

19:43 3/12/2012 - Πηγή: AEK365

Ο ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ απέδειξε για ακόμη μία φορά πως είναι πρωταθλητής και εκτός γηπέδων!

Ανταποκρινόμενος έμπρακτα στο σημαντικό αίτημα προσφοράς αλληλεγγύης και αγάπης, με αφορμή τη συνεργασία που άρχισε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Πετοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Α.Π.) με το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.), ο σύλλογος του Κορυδαλλού παρέδωσε την πρώτη δόση ρουχισμού και υποδημάτων για τους άστεγους της Αθήνας,

κάνοντας τα Χριστούγεννα κάποιων συνανθρώπων μας "μαγικά".


Το ΔΣ του Συνδέσμου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τη διοίκηση του ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, ιδιαίτερα τον Γιώργο Σαραντέα και τις αθλήτριες για την προσφορά τους, την οποία ευχόμαστε να μιμηθεί ολόκληρη η οικογένεια της ελληνικής πετοσφαίρισης (αθλητές, ενώσεις, σωματεία, διαιτητές κ.α) προκειμένου να χαρίσουμε όλοι περισσότερα χαμόγελα και να κάνουμε τις γιορτές των ανθρώπων ,που έχουν ανάγκη, ξεχωριστές.

Η προσφορά είναι υπόθεση όλων μας, γιατί ο αθλητισμός δεν περιορίζεται μόνο εντός των γραμμών των γηπέδων, αλλά πρέπει να έχει και κοινωνικές προεκτάσεις.

Θυμίζουμε ότι οι προσφορές, που θα γίνονται δεκτές από όλη την Ελλάδα, αφορούν στην συλλογή ρουχισμού (μεταχειρισμένες φόρμες, κάλτσες, παπούτσια κλπ), υπόδησης και κυρίως ξηράς τροφής (όσπρια, ζυμαρικά, κονσέρβες κλπ) και φαρμάκων, τα οποία θα συγκεντρωθούν στο Γραφείου του ΠΑ.Σ.Α.Π. στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και θα δοθούν τις ημέρες των εορτών στον Κ.Υ.Α.Δ.Α.

Yπεύθυνος συλλογής: Β.Μηνούδης Τηλ. 6940275075


*** ΦΩΤΟ: Η αρχηγός της γυναικείας ομάδας του ΑΓΣ Άρτεμις Κορυδαλλού, Άννα Κουκούλη με τον Διευθυντή του ΠΑ.Σ.Α.Π, Βασίλη Μηνούδη

Keywords
Τυχαία Θέματα