To επίσημο site του Χουάν Κάλα

11:26 6/8/2013 - Πηγή: AEK365

Εδώ και περίπου ένα χρόνο ο Χουάν Κάλα έχει ανοίξει τα... φτερά του και στο ίντερνετ. Το juan-cala.es είναι η προσωπική ιστοσελίδα του Ισπανού αμυντικού, μέσω του οποίου επικοινωνεί με τον κόσμο (Έλληνες και Ισπανούς), γράφει τα προσωπικά του νέα, αλλά και αυτά της Σεβίλης, έχοντας πλούσιο φωτογραφικό υλικό και φυσικά από το πέρασμά του από την ΑΕΚ.

Παράλληλα, ο Κάλα γράφοντας σε πρώτο ενικό αναφέρεται σε όσους τον βοήθησαν να γίνει ποδοσφαιριστής.

Έχοντας μία φωτογραφία του ιδίου μαζί με τους γονείς του γράφει γι' αυτούς και την αδερφή του: "...Οι τρεις πιο σημαντικοί άνθρωποι στη ζωή μου είναι ο πατέρας μου, η μητέρα μου και η αδερφή μου. Ο πατέρας μου μου μεταδίδει τις γνώσεις του και την εμπειρία ζωής, η μητέρα μου το ίδιο. Οι αξίες τους και οι αυτοθυσίες τους σε δυσμενείς καταστάσεις είναι μάθημα για μένα. Η αδερφή μου είναι από τους πιο εργατικούς ανθρώπους που γνωρίζω. Στην ενότητα αυτή θα ήθελα να κάνω ειδική μνεία στον παππού μου, που τόσες πολλές φορές με οδήγησε στο γήπεδο της Σεβίλης, όταν κανείς δεν μπορούσε να το κάνει...".

Τελευταίο χρονικά θέμα στο επίσημο site του Κάλα είναι το τέλος της καλοκαιρινής προετοιμασίας της Σεβίλης (28 Ιουλίου δημοσιευμένο) με τον Ισπανό να τονίζει ότι έρχεται το πρώτο παιχνίδι για την ομάδα του στο Εuropa League.

Σε γενικές γραμμές είναι ένα προσεγμένο και καλόγουστο site, με τον Κάλα να επικοινωνεί μέσω αυτού με τους πολλούς θαυμαστές του.

Keywords
Τυχαία Θέματα