To Big Brother της ΑΕΚ και τα τελεσίγραφα

08:26 24/12/2012 - Πηγή: AEK365

Οι αποχωρήσεις από την ΑΕΚ και η προσπάθεια για ενίσχυση είναι το θέμα που κυριαρχεί στο σημερινό κιτρινόμαυρο ρεπορτάζ του αθλητικού Τύπου ενώ ξεχωρίζει η συνέντευξη που παραχώρησε ο Μιχάλης Παυλής. Ας τα δούμε όμως όλα αναλυτικά.

SPORTDAY

Για Big Brother στην ΑΕΚ μιλάει η εφημερίδα λόγω των αποχωρήσεων. Σύμφωνα με την Sportday,

μεταξύ άλλων, αποχωρεί και ο Ρότζερ Γκερέιρο, καταθέτει προσφυγή ο Παναγιώτης Λαγός ενώ "ακολουθούν και άλλοι...". Όπως τονίζει η εφημερίδα ο Λίνεν στέλνει στην έξοδο αρκετούς και το ρόστερ της ΑΕΚ αλλάζει.

GOAL NEWS

Συνέντευξη του Μιχάλη Παυλή φιλοξενεί στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα με τον επιθετικό της ΑΕΚ να είναι το κεντρικό πρόσωπο στην πρώτη της σελίδα. "Στο ξενοδοχείο τρώμε δύο πιάτα φαΐ γιατί δεν έχουμε να φάμε και δεν είναι ντροπή" τονίζει μεταξύ άλλων ο Παυλής. Από εκεί και πέρα στα μεταγραφικά η εφημερίδα τονίζει πως "πόθος" της ΑΕΚ είναι ο Μάνταλος της Ξάνθης ενώ πιέζει για τον Ανάκογλου. Λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Καραλή ενώ η ΑΕΚ ψάχνει και έναν ακόμα ακραίο μέσα από μια λίστα τεσσάρων παικτών.

LIVE SPORT

Για τελεσίγραφο από Γιάγκο και Κορδέρο μιλάει η εφημερίδα που ζητούν τα χρήματα τους και απειλούν με αποχώρηση. Ο Λαγός καταθέτει προσφυγή και αποχωρεί τονίζοντας ότι έχει να πληρωθεί 2.5 χρόνια ενώ όπως τονίζει η εφημερίδα όλοι περιμένουν τον Βιντιάδη και όλοι θέλουν να συναντηθούν μαζί του. Από εκεί και πέρα η Live Sport γράφει πως ο Κλωναρίδης ζητάει μπροστά τα λεφτά για να έρθει για έξι μήνες ενώ ο Μάκης Χάβος μιλάει για τον Μπαργκάν που αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Ένωσης.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για "υπέρβαση με Κλωναρίδη" μιλάει η εφημερίδα που τονίζει: "Άκρως απαραίτητος κρίνεται ο 20χρονος άσος για την προσπάθεια της ΑΕΚ στον β' γύρο να σωθεί όσο το δυνατό γρηγορότερα. Μια ταμειακή διευκόλυνση από τον Βιντιάδη περιμένουν από τη διοίκηση για να προχωρήσουν στον δανεισμό του από τη Λιλ". Από εκεί και πέρα στο στόχαστρο της ΑΕΚ βρίσκεται ο Μάνταλος, κοιτάζει την περίπτωση του Γιαννιώτα ενώ ψάχνει τρόπο να πάρει τον Μπαργκάν. Ο Καραλής με το που παίρνει την ελευθέρας του τίθεται στη διάθεση του Λίνεν.

Keywords
Τυχαία Θέματα