Tελειώνει του Μπούρμπου στον Παναθηναϊκό

10:56 25/5/2014 - Πηγή: AEK365

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετεγγραφή του Χρήστου Μπούρμπου στον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να κινούνται για άλλες τρεις προσθήκες στο ρόστερ τους. Ο έμπειρος δεξιός μπακ, αναμένεται να υπογράψει τις επόμενες ημέρες στο «τριφύλλι», αφού πρώτα μείνει ελεύθερος από τον ΟΦΗ, καθώς έχει καταθέσει προσφυγή. Ο Μπούρμπος θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό και προορίζεται για το βασικό σχήμα της ομάδας του Γιάννη Αναστασίου.

Οι «πράσινοι» ξεκαθαρίζουν πως δεν έχουν τα οικονομικά περιθώρια να δαπανήσουν πολλά χρήματα στο μετεγγραφικό παζάρι, ειδικά για παίκτη από την ελληνική αγορά. Από εκεί και πέρα, οι «πράσινοι» στρέφουν την προσοχή τους στις υπόλοιπες κινήσεις που θα κάνουν για την ενίσχυση του ρόστερ. Ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ενός χαφ και ενός πλάγιου μεσοεπιθετικού. Ο Νίκος Νταμπίζας αναμένεται να επιστρέψει στα καθήκοντά του, κάτι που σημαίνει πως σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.
Επίσης, σε καλό δρόμο βρίσκεται η επιστροφή του Γιώργου Καραγκούνη στον Παναθηναϊκό, με τον έμπειρο μέσο να είναι θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής στο «τριφύλλι». Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις επαφές με τις Νιούκασλ και Ντιναμό Μόσχας για την παραμονή των Αμπέντ και Σίλντενφελντ στο ρόστερ του.

Keywords
Τυχαία Θέματα