Preview 8ης αγωνιστικής

00:13 25/10/2014 - Πηγή: AEK365

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ 15:00/NS3

ΠΑΣ και Καλλονή ανοίγουν την αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Στόχος των Γιαννιωτών είναι η νίκη απέναντι στην ΑΕΛΚ, προκειμένου να καλυφθεί το χαμένο έδαφος στη βαθμολογία.
Ο Γιάννης Πετράκης συμπεριέλαβε στα πλάνα του τους Ίλιτς και Ντάσιο, ενώ εκτός πλάνων έμεινε ο ανέτοιμος Κοροβέσης, αλλά και ο Κρητικός.
Ενώ, η Καλλονή θέλει να συνεχίσει το θετικό σερί της και γι' αυτό θα παλέψει μόνο για το διπλό. Ο Μαντζουράκης δεν θα έχει στην διάθεσή του δυο ποδοσφαιριστές, τον

Ανρί Καμαρά και τον Δημήτρη Βλαστέλλη.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

ΠΑΣ: Βελλίδης, Σωτηρίου, Μιχαήλ, Στρούνα, Ναδάλες, Χαρίσης, Τζημόπουλος, Μανιάς, Λίλα, Μπέριος, Γιάκος, Ακόστα, Ντάσιος, Ιλιτς, Τσάβες, Σαπαλίδης, Τσουκαλάς, Σκόνδρας και Ηλιάδης.

ΑΕΛΚ: Χογκ, Αλέξιτς, Χωριανόπουλος, Αναστασιάδης, Κριπιντίρης, Μπαρέρας, Βαλιός, Γιορέντε, Ναβάρο, Πιπίνης, Κειτά, Μανούσος, Χουάνμα, Κύπρου, Αγρίτης, Αντέτζο, Λεοζίνιο, Στεφάνοβιτς και Τσαμπούρης.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 17:15/NS1

Λεβαδειακός και Πανιώνιος κοντράρονται στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα από τη Βέροια με 2-1 θέλουν να πάρουν τη νίκη. Ο Άνταμ Πίντερ προέρχεται από τραυματισμό, ωστόσο, μετέχει κανονικά στο πρόγραμμα των προπονήσεων και ο Σάββας Παντελίδης τον πήρε στην αποστολή, εν αντιθέσει με τον Ζίτο που είναι τιμωρημένος αλλά και τους Πρόγιτς και Μιλοσάβλιεφ.
Ενώ, από την πλευρά του και ο Πανιώνιος έχει στόχο το «διπλό», για να αφήσει πίσω του την ήττα της περασμένης αγωνιστικής. Ο Κολοβός προπονήθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα, και ο ο Δημήτρης Τερεζόπουλος τον συμπεριέλαβε στην αποστολή. Επίσης στην διάθεση της ομάδας είναι και ο Παύλος Μητρόπουλος, καθώς μετά την συγνώμη που ζήτησε ο 24χρονος αμυντικός μέσος το θέμα -που είχε υπάρξει την προηγούμενη εβδομάδα- θεωρείται λήξαν.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Λεβαδειακός: Στρατηλάτης, Σηφάκης, Νικολακάκης, Τόμας, Πίντερ, Κώτσιος, Μάγκας, Γεωργιάδης, Βούκσεβιτς, Μαχαίρας, Ρ. Γκόμεζ, Κονέ, Σάντσες, Παππάς, Ορτέγκα, Μάντζιος, Μπορνταγκαράι και Σοτέλο.

Πανιώνιος: Γιαννακόπουλος, Παπαδόπουλος, Πάνος, Αργυρόπουλος, Τασουλής, Παντίδος, Χατζηισαίας, Οικονόμου, Γκίνης, Σιώπης, Μητρόπουλος, Ιμπαγάσα, Μπούζας, Γιάννου, Σμυρλής, Φούντας, Μασούρας, Μπουμάλ, Κολοβός.


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 19:30/NS2

Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Εργοτέλη στο Περιστέρι. Οι γηπεδούχοι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ.
Ο Σα Πίντο συμπεριέλαβε και αρκετούς παίκτες από την ομάδα Νέων, καθώς εκτός πλάνων βρίσκονται οι Ναπολεόνι, Κούρος, Μπρίτο, Παπάζογλου, Φάμπιο, καθώς και ο τιμωρημένος Ταυλαρίδης.
Ενώ, ο Εργοτέλης προέρχεται από την ήττα από τον Ολυμπιακό και θέλει να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο για να φτάσει σε ένα θετικό αποτέλεσμα.
Κατά την διάρκεια της προπόνησης αποχώρησε ο Βλαχοδήμος. Ο επιθετικός των Κρητικών ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο με συνέπεια να μείνει εκτός αποστολής. Το ιατρικό τιμ δεν ανησυχεί και ο αποκλεισμός έγινε περισσότερο για προληπτικούς λόγους.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Ατρόμητος: Τσέναμο, Γκορμπούνοφ, Νάστος, Κοντοές, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπάλλας, Δημούτσος, Γκαρσία, Καραμάνος, Ούμπιντες, Γεωργίου, Τάτος, Αγκουαζί, Λημνιός, Παπασπύρος, Θεολόγου και Κιβρακίδης.

Εργοτέλης: Τσέρνι, Καβουσάκη, Γιοβάνοβιτς, Γκέντσογλου, Σαϊνάτι, Λυκογιάννη, Λεονάρντο, Παμλίδη, Ρέντζα, Γιουσούφ, Μπαμ Μπαμ, Μπογκντάνοφ, Μπρούνο, Μπουρσέλη, Χαντί, Νόσκοβιτς, Τζανακάκη, Πίτσο και Κοζορώνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα