Preview 7ης αγωνιστικής

00:44 18/10/2014 - Πηγή: AEK365

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 16:00/NS7

Η Νίκη υποδέχεται στο Βόλο τον Πανθρακικό για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό πριν από την διακοπή των δυο εβδομάδων θέλουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας δεν έχει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα ενόψει της αναμέτρησης.
Από την άλλη ο Πανθρακικός θέλει κι αυτός να ]πάρει το διπλό, αφού προέρχεται από ήττα. Στα πλάνα του για το ματς του Βόλου ο Μάντζιος υπολογίζει τον Μπαϊκαρά,

ο οποίος δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Νικη: Ταΐρης, Ταμπάκης, Ροτζέριο, Γιαννιτσάνης, Σκούρτης, Νικλητσιώτης, Τζιώρας, Λάουξ, Ίβενς, Καρασαλίδης, Αργύρης, Μαχλελής, Τσουκάνης, Μαρινάκης, Παπουτσογιανόπουλος, Μουζακίτης, Μέτσε, Κυζιρίδης, Κοτσαρίδης, Σταμπολζίεφ.

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Λαδάκης, Χρήστου, Ποτουρίδης, Εμπόου, Σερφά, Μπαϊκαρά, Ζδράβος - Ρίζος, Καθάριος, Τζάνης, Κάσες, Χασομέρης, Ίγκορ, Πέρεζ, Μεχία, Ντιγκινί και Τσουμάνης.


ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 18:15/NS1

Αστέρας και Παναιτωλικός κοντράρονται στην Τρίπολη για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι που προέρχονται από νίκη είναι έτοιμοι να συνεχίσουν με νίκη. Ο Στάικος Βεργέτης δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Κουρμπέλης, Τιε Μπι και Γκοϊάν, καθώς και τους Μπαντιμπανγκά, Κιτόκο.
Από την άλλη ο Παναιτωλικός μετά το 1-1 με το0ν Εργοτέλη θέλουν να πάρουν το διπλό για να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. Ο Μορένο αποχώρησε από την προπόνηση με ενοχλήσεις στο γόνατο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Αστέρας: Κοσίτσκι, Θεοδωρόπουλος, Λούι, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Παπαχρήστος, Μουνάφο, Τορμένα, Ουσέρο, Τσοκάνης, Μάσα, Μπαράλες, Γιαννιώτας, Ρόλε, Μούκαμ, Πάρα και Μπακασέτας.

Παναιτωλικός: ----


ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 20:30/NS1

Ο Εργοτέλης φιλοξενεί στην Κρήτη τον Ολυμπιακό για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι Κρητικοί θέλουν να παρουσιάσουν ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο για να φτάσουν στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Ο Παντελάκης γυμνάστηκε ατομικά, αλλά σε αυξημένους ρυθμούς, ενώ ο Φίντελεφ συνέχισε τη θεραπεία του. Αμφότεροι έμειναν εκτός αποστολής, όπως κι ο Καζναφέρης παρότι είχε μπει σε φουλ ρυθμούς από την Πέμπτη.
Ενώ, ο Ολυμπιακός μετά την ήττα από τον Ατρόμητο με 1-0 θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. Εκτός πλάνων βρίσκεται και ο Σιόβας που ακολούθησε μέρος της προπόνησης των «ερυθρόλευκων», αλλά ακόμη δεν είναι έτοιμος.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Εργοτέλης: Καβουσάκη, Πίτσο, Σαϊνάτι, Ρέντζα, Κοζορώνη, Μπογκντάνοφ, Μπρούνο, Μπαμ Μπαμ, Γιουσούφ, Νόσκοβιτς, Μπουρσέλη, Παμλίδη, Λεονάρντο, Χαντί, Γκέντσογλου, Γιοβάνοβιτς, Τζανακάκη, Μέγι και Τσέρνι.

ΟΣΦΠ:Μέγιερι, Ρομπέρτο, Αυλωνίτης, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Γκαζαριάν, Γιαννούλης, Μανιάτης, Μαζουάκου, Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου και Σαλίνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα