Preview 6ης αγωνιστικής

10:35 4/12/2014 - Πηγή: AEK365

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (17:15, NOVASPORTS 2)
ΓΗΠΕΔΟ: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

Στο Αγρίνιο δοκιμάζεται ο Παναθηναϊκός που θέλει να φτάσει σε τέταρτη συνεχόμενη νίκη για να πλησιάσει ακόμα πιο πολύ στη κορυφή της βαθμολογίας. Οι "πράσινοι" θα παραταχθούν με τις αναμενόμενες απουσίες των Ατζαγκούν, Πράνιτς και Σπυρόπουλου.
Από τις 22 Σεπτεμβρίου και την

ήττα από τον ΠΑΟΚ έχει να χάσει ο Παναιτωλικός που κόντρα στον Παναθηναϊκό θέλει να συνεχίσει το αήττητο σερί του. Ο Μάκης Χάβος δεν υπολογίζει στους Μορένο και Θεοδωρίδη.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:
Παναιτωλικός: Ράφαελ, Κουτρομάνος, Κέβιν, Κούσας, Κόρμπος, Μπεχαράνο, Άλβες, Κάπελ, Καλογέρης, Γοδόι, Βιγιαφάνιες, Μαρτίνες, Μύγας, Στεφανάκος, Ετζενγκέλε, Παπουτσογιαννόπουλος, Βασιλείου, Φωτάκης.
Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Χουχούμης, Νάνο, Δώνης, Λαγός, Μέντες, Ζέκα, Μπούι, Ντίνας, Κλωναρίδης, Μπαϊράμι, Καρέλης, Πέτριτς, Μπεργκ.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (17:15, NOVASPORTS 1)
ΓΗΠΕΔΟ: ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ

Σε δεινή βαθμολογική θέση βρίσκεται η Νίκη Βόλου που είναι τελευταία στη βαθμολογία και "καίγεται" για βαθμούς εν όψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας δεν υπολογίζει στον Λουξ που είναι άρρωστος, στους τραυματίες Ταμπάκη και Σταμπολζίεφ και στον ανέτοιμο Σκούρτη.
Μετά τις απώλειες βαθμών που είχαν Καλλονή, Βέροια και Ατρόμητος, ο Αστέρας Τρίπολης, με νίκη στο Πανθεσσαλικό, έχει ευκαιρία να βρεθεί στη πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Ο Στάικος Βεργέτης δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Σανκαρέ και Γιαννιώτα. Αντίθετα, στην αποστολή επιστρέφουν οι Παπαχρήστος και Ουσέρο.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:
Νίκη Βόλου: Ταΐρης, Δήμιζας, Καρασαλίδης, Ίβενς, Τζιώρας, Σωτηράκος, Αργυρίου, Κοτσαρίδης, Κυζιρίδης, Κορέτα, Μέτσε, Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης, Νικλητσιώτης, Τσουκάνης, Μαχλελής, Αργύρης, Αναστασόπουλος, Παπουτσογιαννόπουλος, Ροτζέριο, Κανταρτζής, Μαρινάκης.
Αστέρας Τρίπολης: Κοσίσκι, Θεοδωρόπουλος, Λούι, Παπαχρήστος, Παντελιάδης, Γκόιαν, Ζησόπουλος, Κουρμπέλης, Μουνάφο, Τιε Μπι, Ουσέρο, Τσοκάνης, Μπαράλες, Νίκο Φερνάντεθ, Μάσα, Πάρα, Μπακασέτας και Μούκαμ.

ΟΦΗ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (19:30, NOVASPORTS 1)
ΓΗΠΕΔΟ: Θ. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ

Στο ντέρμπι της Κρήτης, ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Εργοτέλη με τις δυο ομάδες να ψάχνουν για το "τρίποντο" προκειμένου να ανασάνουν βαθμολογικά. Ο ΟΦΗ θα παραταχθεί χωρίς τους τραυματίες Κάλαϊτζιτς και Περογαμβράκη και τον τιμωρημένο Αντελέγιε. Για λόγους τακτικής, εκτός αποστολής έμειναν οι Μπανούσης, Μανιδάκης, Μαραθιανός, Δαμιανάκης, Μπολάκης, Γιαγκιόζης και Φερούζ. Αντίθετα, στη διάθεση του Τζενάρο Γκατούζο είναι ο Απόνιο και ο Μεϊτέ.
Ο Εργοτέλης δεν υπολογίζει στον Παναγιώτη Βλαχοδήμο που ταλαιπωρείται από ίωση.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:
ΟΦΗ: Λόρια, Αγριμάκης, Φαζός, Μεϊτέ, Στάθης, Μονιάκης, Τριποτσέρης, Αρτόλα, Μακρής, Λαμπρόπουλος, Ραζάκ, Απόνιο, Κουτσιανικούλης, Πετρόπουλος, Τζορτζ, Ροβίθης, Μιλιάζες και Μερεμβιασβίλι.
Εργοτέλης: Τσέρνι, Καβουσάκης, Πίτσος, Μέγι, Καζναφέρης, Μπαμ Μπαμ, Γιοβάνοβιτς, Μπογκντάνοφ, Γιουσούφ, Τζανακάκης, Κοζορώνης, Μπουρσέλης, Παμλίδης, Λυκογιάννης, Γκέντσογλου, Λεονάρντο, Νόσκοβιτς, Ρέντζα, Χαντί και Μπρούνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα