Preview 4ης αγωνιστικής

23:58 19/9/2014 - Πηγή: AEK365

SKODA ΞΑΝΘΗ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 16:00/NS2

Η Ξάνθη για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα υποδέχεται τον Λεβαδειακό και θέλει μετά την ισοπαλία με 2-2 με τον ΠΑΣ να πανηγυρίσει μια εντός έδρας νίκη. Η προετοιμασία της ακριτικής ομάδας ολοκληρώθηκε με προπόνηση το απόγευμα της Παρασκευής και στη συνέχεια ο Νίκος Νεντίδης ανακοίνωσε την αποστολή για το εντός έδρας παιχνίδι με τους Βοιωτούς. Εκτός μάχης έμειναν

οι Γουάλας και Ομπόντο, αλλά ο Κλέιτον κρίθηκε έτοιμος για να βοηθήσει.
Το ίδιο και ο Λεβαδειακός, ο οποίος προέρχεται από ισοπαλία και θέλει να πάρει ένα σημαντικό διπλό για τη συνέχεια. Στους «εκλεκτούς» του Παντελίδη δεν συμπεριλαμβάνονται ο τραυματίας Ορτέγκα, αλλά και οι ανέτοιμοι Σοτέλο, Σηφάκης και Σάντσες.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Ξάνθη: Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Σολτάνι, Λουσέρο, Ρούντι, Βασιλακάκης, Παπαστεριανός, Κλέιτον, Φλίσκας, Κομεσίδης, Γούτας, Καπετάνος, Καρυπίδης, Λισγάρας, Ρενάν Ολιβέιρα, Κυριακίδης, Ζαρόπουλος και Ράνος.

Λεβαδειακός: Στρατηλάτης, Πρζιρόφσκι, Νικολακάκης, Τομάς, Πίντερ, Σκέμπης, Κώτσιος, Πρόγιτς, Γεωργιάδης, Βούκσεβιτς, Γκόμες, Κονέ, Ζίτο, Μιλοσάβλιεβ, Παππά, Μάντζιος, Γιακουμάκης και Μπορνταγκαράι.

Ο.Φ.Η. - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 18:15/NS1

Ο ΟΦΗ φιλοξενεί στην Κρήτη τον Ατρόμητο για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό θέλουν να επιστρέψουν στα τρίποντα κι έτσι θα παλέψουν μέσα στην έδρα τους για τη νίκη. Ο Τζενάρο Γκατούζο αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, καθώς εκτός μάχης έχουν τεθεί οι τραυματίες Σίσιτς, Μιλιάζες, Αρτόλα, Ραζάκ και οι ανέτοιμοι Απόνιο και Μερεμβασβίλι. Παράλληλα, από την αποστολή αποκλείστηκαν και οι Δαμιανάκης, Δασκαλάκης, Φραγκουλάκης, Μανιδάκης, Μπολάκης και Μαραθιανός.
Ο Ατρόμητος πάλι θα αναζητήσει το διπλό, ώστε να ξεχάσει την εντός έδρας λευκή ισοπαλία με τον Παναιτωλικό. Ο Μπρίτο αποτελεί τον μοναδικό αγωνιστικό «πονοκέφαλο» για τον Γιώργο Παράσχο, ενώ στην αποστολή δεν βρίσκεται και ο νεοαποκτηθείς Αγκουαζί.


Οι αποστολές των δυο ομάδων:

ΟΦΗ:Λόρια, Στάθης, Μονιάκης, Αντελέγιε, Μεϊτε, Τριποτσέρης, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Μπανούσης, Λαμπρόπουλος, Περογαμβράκης, Φαζός, Αγριμάκης, Τζορτζ, Φερούζ, Ροβίθης, Πετρόπουλος και Κουτσιανικούλης.

Ατρόμητος: Τσέναμο, Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Νάστος, Κοντοές, Κούρος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Δημούτσος, Γκαρσία, Μπάλλας, Φάμπιο, Καραμάνος, Γεωργίου, Ούμπιντες, Παπάζογλου, Ναπολεόνι, Τάτος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ 20:30/NS2

Ο Ολυμπιακός με ανεβασμένη ψυχολογία από τη νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ θα αναζητήσει ένα εύκολο τρίποντο για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα, απέναντι στη Βέροια.
Ενώ,η Βέροια που μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει μια καλή πορεία στη διοργάνωση (σ.σ. 3 στις 3 νίκες, μόνη πλρώτη στην κορυφή) θέλει να φανεί ανταγωνιστική για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο τεχνικός της ομάδας της Μακεδονίας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μοχάμεντ Μπεν, αλλά και τον Σιρίλ Καλί. Αμφότεροι έμειναν στην πρωτεύουσα της Ημαθίας.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

ΟΣΦΠ: --------

Βέροια: Καντιμοίρη, Χινάρδ, Καταλά, Μαλόν, Ραούλ Μπράβο, Βέρτζο, Αμαραντίδη, Όστοϊτς, Μπατιόν, Βεργώνη, Βάσκεθ, Κατίδη, Ντουμίτρου, Παυλίδη, Καλτσά, Μπαργκάν, Γεωργιάδη και Κάμπορα.

Keywords
Τυχαία Θέματα