Preview 4ης αγωνιστικής

00:47 22/9/2012 - Πηγή: AEK365

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 17:15 NS2

Ο Αστέρας μετά την ήττα που είχε γνωρίσει στη Θεσσαλονίκη θέλει για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Σε αυτή την προσπάθεια η ομάδα της Τρίπολης δεν θα έχει στην διάθεσή της τον τραυματία Φραγκουλάκη και τον τιμωρημένο Μπαρτολίνι, καθώς επίσης και τον Θανάση Κωστούλα.
Από την άλλη, μοναδικό απόντα τον Θωμά Ναζλίδη ταξίδεψε η αποστολή του Πλατανιά στην Τρίπολη. Οι Κρητικοί έχουν στόχο το τρίποντο για να πάρουν ακόμα

μια νίκη στο Πρωτάθλημα.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Αστέρα Τρίπολης: Φούλοπ, Μπαντής, Τσαμπούρης, Γιαλούσης, Πιπίνης, Φορμίκα, Κουρμπέλης, Καστέλς, Σανκαρέ, Αλβάρεζ, Ουσέρο, Καρντάσιο, Ράγιος, Ναβάρο, Ντε Μπλάσις, Έγκον, Περόνε, Μπακασέτας, Καλαντζής.

Πλατανιάς: Αγκιλέρα, Αναστασάκος, Αργυρόπουλος, Γιακουμάκης, Γκονζάλες, Δέντσας, Κάλαϊτζιτς, Κανακούδης, Κηπουρός, Κουρτεσιώτης, Λαζαρίδης, Μαραγκουδάκης, Μαρτσάκης, Μιρτσέτα, Ντόε, Ουκάρ, Ουντότζι, Παληγεώργος, Ποτουρίδης, Τζανής.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 17:15 NS1

Χωρίς τους τραυματίες Γεωργίου και Ακόστα θα αναζητήσει αύριο την παρθενική του νίκη στο πρωτάθλημα ο Λεβαδειακός, ο οποίος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του το απόγευμα της Παρασκευής.
Από την άλλη, ο Πανιώνιος θέλει να πετύχει το απόλυτο στο Πρωτάθλημα και να συνεχίσει την τρελή... πορεία του. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, όχι μόνο έχει όλα τα όπλα στη «φαρέτρα» του, αλλά και με την ψυχολογία στα ύψη στοχεύει στο τρίποντο.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Κασμερίδης, Τσιντώτας, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Νικολακάκης, Κοτίτσας, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Μεντί, Ναπολεόνι, Μαχαίρας, Ροτζέριο, Μίλιεβιτς, Πόι, Βασιλείου, Μπουντόπουλος, Μπρίτο.

Πανιώνιος: Σπυρόπουλος, Κούρντι, Κούρος, Κολοβός, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Κουλουχέρης, Ανδράλας, Ρόβας, Μιλοβάνοβιτς, Γουνδουλάκης, Καμπάνταης, Μενδρινός, Αραβίδης, Ντούνης, Διαμαντάκος, Περιστερίδης, Γιαννακόπουλος, Κοντοχρήστος.

SKODA ΞΑΝΘΗ - Π.Α.Ο.Κ. 19:30 NS2

Πάνοπλη η Skoda Ξάνθη υποδέχεται το Σάββατο (22/09) τον ΠΑΟΚ. Οι Ακρίτες επιθυμούν να μην πέσουν σε παγίδες και μετά την ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής και να φύγουν με σημαντικούς βαθμούς.
Τον ίδιο στόχο έχει και ο ΠΑΟΚ, ο οποίος μετά την τελευταία του νίκη θέλει να συνεχίσει στους ιδιους ρυθμούς, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Ξάνθη: Βιβιανί, Λοντίγκιν, Μπέρτο, Κομεσίδη, Μπαξεβανίδη, Σάντος, Βάλλα, Καζούμπα, Τσαμούρη, Ντάνι, Φλίσκα, Βασιλακάκη, Μάνταλο, Μαρσελίνιο, Τριάδη, Πλατέλλα, Μαρίν, Ονουάτσι, Μαρκόφσκι και Αλτιπαρμακόφσκι.

ΠΑΟΚ: Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Γλύκος, Ιντζίδης, Κατσικάς, Παναγιωτούδης, Πέλκας, Σταφυλίδης , Φωτάκης, Λίνο, Έττο, Κάτσε, Κουμάλο, Λάζαρ, Λόρενς, Ρομπέρ, Χακόμπο.

Keywords
Τυχαία Θέματα