Preview 32ης αγωνιστικής

00:09 29/3/2014 - Πηγή: AEK365

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ 15:00 NS2

Ο Παναιτωλικός υποδέχεται στο Αγρίνιο τη Βέροια για τη 32η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι θέλουν μετά το ισόπαλο 1-1 των περασμένων ημερών να επιστρέψουν στις νίκες. Στα πλάνα του Μάκη Χάβου συμμετέχει και ο Τζούνιορ, που ξεπέρασε το πρόβλημά του. Στην 18άδα των «καναρινιών».
Από την άλλη η Βέροια αναζητάει το αποτέλεσμα

που θα της δώσει ανάσα στην μάχη της παραμονής, μετά και τη νίκη επί 3-2 επί της Ξάνθης. Στο Αγρίνιο δεν θα ταξιδέψουν οι τιμωρημένοι Αμαραντίδης, Όστοϊτς, Καλτσάς και Μπάρμπας, όπως και ο τραυματίας Αποστολόπουλος. Αντίθετα, στη διάθεση των «κυανέρυθρων» επιστρέφει ο Μπεν, που εξέτισε την ποινή του και ο Σιόντης.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Παναιτωλικός: Μπικέι, Μπόγιοβιτς, Μπούντιμιρ, Καμαρά, Γκάλο, Γοδόι, Ανέν, Τζούνιορ, Καλί, Μαρτίνες, Πόι, Κούσας, Κουτρομάνος, Μπακάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Σφακιανάκης, Ράφαελ και Στεφανάκος.

Βέροια: Καντιμοίρης, Τζόναθαν, Βέρτζος, Σισοκο, Τζιμογιάννης, Βεργώνης, Γεωργιάδης, Σιόντης, Τραπ, Ζεζίνιο, Παυλίδης, Κομόλοφ, Ντόγος, Μπαργκάν, Μπεν, Γκονσαλβες, Μάνος και Μεληκιώτης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 17:15 NS1

Στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος θέλει τη νίκη για να κλειδώσει την παραμονή του στην κατηγορία στο παιχνίδι με τον Αστέρα, που διεξάγεται στο πλαίσιο της 32η αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Ο Νίκος Αναστόπουλος έχει τους παίκτες του στην διάθεσή του και έχει καταστρώσει τα πλάνα του.
Από την άλλη ο Αστέρας θα αγωνιστεί στην Αθήνα με στόχο το διπλό, ώστε να συνεχίσει με νίκη στο Πρωτάθλημα.Στην αποστολή επέστρεψε ο Κοντοές που εξέτισε την ποινή του, όπως και οι Γκοϊάν και Παπαχρήστος, ενώ εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Σανκαρέ και Εντό, αλλά και οι Τσαμπούρης και Κυριακόπουλος.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Πανιώνιος:Ανέστης, Παπαδόπουλος, Κούρντι, Λαμπρόπουλος, Κουλουχέρης, Κούρος, Ζαχαράκης, Παναγιωτούδης, Παντίδος, Λάσνικ, Μπούζας, Κολοβός, Αραβίδης, Γιάννου, Καμπάνταης, Πάνος, Σταυροθανασόπουλος, Ντούνης, Αυλωνίτης.
Αστέρας: Μπαντής, Ερνάντεζ, Λούι, Κοντοές, Παπαχρήστος, Μπαρτολίνι, Γκόιαν, Κουρμπέλης, Ζησόπουλος, Μουνάφο, Ουσέρο, Σέτι, Βάλντο, Ναβάρο, Ντε Μπλάσις, Μπαράλες, Χουάνμα και Καράσκο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 19:30 NS2

Ατρόμητος και Παναθηναϊκός κοντράρονται στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα στο Περιστέρι. Οι Περιστερειώτες μετά την ήττα στην Κρήτη θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και να διπλασιάσουν τα τρίποντα απέναντι στον αντίπαλο την φετινή χρονιά. Ο Ναπολεόνι προπονήθηκε κανονικά σήμερα, καθώς ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε. Εξέτισαν και επιστρέφουν οι Νάστος, Παπαδόπουλος και Γκαρσία κάτι που σημαίνει ότι ο Ατρόμητος θα είναι διαφορετικός σε σχέση με την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.
Από την άλλη, οι «πράσινοι» που βρίσκονται σε φόρμα θέλουν να συνεχίσουν με νίκη στο Πρωτάθλημα. Στην αποστολή επέστρεψε και ο Μάρκους Μπεργκ ο οποίος δεν αγωνίστηκε με την Καλλονή λόγω τιμωρίας.Στον αντίποδα εκτός έμεινε ο τραυματίας Θανάσης Ντίνας, ο Νίκος Μαρινάκης και ο ανέτοιμος Μλάντεν Πέτριτς.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Ατρόμητος: Τσέναμο, Σηφάκης, Νάστος, Γκαρσία, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Μπάλλας, Δημούτσος, Μπρίτο, Καραμάνος, Ναπολεόνι, Ούμπιντες, Παπαδόπουλος, Κιβρακίδης, Γεωργίου, Φάμπιο, Γιαννούλης, Φωτάκης.

ΠΑΟ: Κοτσόλη, Καπίνο, Ταμπάκη, Κουτρουμπή, Χουχούμη, Σπυρόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο, Ρισβάνη, Νάνο, Σίλντενφελντ, Μέντες, Αμπέιντ, Ζέκα, Λαγό, Δώνη, Πράνιτς, Μπεργκ, Καρέλη, Κλωναρίδη και Ατζαγκούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα