Preview 2ης αγωνιστικής

00:15 30/8/2014 - Πηγή: AEK365

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 19:15/NS1

Η Καλλονή υποδέχεται τον Εργοτέλη για την 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι μετά την ισοπαλία (1-1) με τον ΠΑΟΚ θέλουν να συνεχίσουν θετικά τις υποχρεώσεις τους. Τα προβλήματα όμως δε λείπουν, καθώς εκτός αποστολής οι Ανρί Καμαρά και Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς λόγω τραυματισμού καθώς και ο Μάρκος Μπαρέρα λόγω

αποβολής στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.
Ο Εργοτέλης πάλι μετά την ήττα από τον Πανιώνιο θέλει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και γι΄αυτο θα αγωνιστεί στη Μυτιλήνη. Ο Χουάν Φεράντο ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας του, ενώ στα θετικά είναι ότι ήρθε το πιστοποιητικό συμμετοχής του Φίντελεφ, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

ΑΕΛΚ: Χογκ, Δαύκος, Χουάνμα, Γιορέντε, Μανούσος, Βαλιός, Αναστασιάδης, Χωριανόπουλος, Βλαστέλλης, Λεοζίνιο, Ναβάρο, Μίνγκας, Πιπίνης, Κεϊτά, Αντέτζο, Καλτσάς, Κύπρου, Μπουρούς και Γιώργου.

Εργοτέλης: Τσέρνι, Καβουσάκη, Ρέντζα, Τζανακάκη, Λυκογιάννη, Πίτσο, Καζναφέρη, Μπρούνο, Μπουρσέλη, Λεονάρντο, Κοζορώνη, Χαντί, Στράους, Άλαν, Γιουσούφ, Παμλίδη, Μέγι, Φίντελεφ και Σαϊνάτι.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 19:15/NS2

Πανθρακικός και ΠΑΣ κοντράρονται στην Κομοτηνή για την 2η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι θέλουν να πάρουν το πρώτο τους θετικο αποτέλεσμα στη διοργάνωση κι έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα.
Ο ΠΑΣ πάλι θέλει να συνεχίσει με νίκη στη διοργάνωση και είναι έτοιμος για το διπλό.
Ο Γιάννης Πετράκης δεν υπολογίζει στα πλάνα του τον Τσάβες, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Πανθρακικός: -----

ΠΑΣ:Βελλίδης, Σωτηρίου, Μιχαήλ, Στρούνα, Μπέριος, Κοροβέσης, Λίλα, Χαρίσης, Μανιάς, Σαπαλίδης, Αυγενικού, Acosta, Κρητικός, Tζιμόπουλος, Σκόνδρας, Ντάσιος, Τσουκαλάς, Ίλιτς και Γιάκος.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 21:30/NS2

Ο Παναιτωλικός υποδέχεται στο Αγρίνιο τον Ολυμπιακό και θέλει να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο Μάκης Χάβος είδε και τον Μπεχαράνο να επιστρέφει στις προπονήσεις, αλλά ακόμη είναι ανέτοιμος, ενώ ατομικό ακολούθηκσε και ο Βιγιαφάνιες.
Ενώ, από την αλλη ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει με νίκη, μετά το 3-1 επί της Νίκης.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Παναιτωλικός:Παπουτσογιαννόπουλος, Μύγας, Μήλιος, Κόρμπος, Κούσας, Κουτρομάνος, Ρουμπουλάκου, Άλβες, Θεοδωρίδης, Καλογέρης, Μαρτίνες, Γοδόι, Κάπελ, Στεφανάκος, Μαλεζάς, Ετζενγκέλε, Κέβιν και Μπρακάλι.

ΟΣΦΠ: ομπέρτο, Μέγιερι, Αμπιντάλ, Μπενίτες, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκεζ, Ντοσεβί, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Γκαζαριάν, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουάκου, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Σαβιόλα. Στη 18άδα συμμετέχει για πρώτη φορά και ο Τζίμι Ντουρμάζ.

Keywords
Τυχαία Θέματα