Preview 28ης αγωνιστικής

00:11 6/4/2013 - Πηγή: AEK365

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 17:15 NS3

Η Κέρκυρα υποδέχεται τον Λεβαδειακό και είναι έτοιμη να πάρει μια νίκη ψυχολογίας, μετά την καταδικαστική ήττα που γνώρισε την περασμένη εβδομάδα από την Βέροια. Εκτός αποστολής έμειναν οι Βενέτης, Στάμου και Μπουκουβάλας, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι.
Ενώ, ο Λεβαδειακός μετά το 0-0 με την ΑΕΚ

θέλει να φύγει με το διπλό από το νησί των Φαιάκων για να πάρει βαθμολογική ανάσα. Ο Γιάσμικο Βέλιτς έχει όλους τους παίκτες του στην διάθεσή του και θα παρατάξει την ομάδα του μόνο για τη νίκη.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Κέρκυρα: Αναστασόπουλος, Στρατηλάτης, Αγρίτης, Τσουμάνης, Λεόν, Έντερ, Ηλιάδης, Σίμωσης, Βασιλόγιαννης, Γκούμας, Πετρούσης, Μοσχάκης, Κρητικός, Τσοκάνης, Ανδρεόπουλος, Κυβελίδης, Σταμογιάννος, Γκέσιος, Αθανασίου.

Λεβαδειακός: --------------

Π.Α.Ο.Κ. - ΒΕΡΟΙΑ 17:15 NS2

Ο ΠΑΟΚ θέλει να συνεχίσει να κυνηγά τη δεύτερη θέση και γι αυτό θα επιδιώξει να πετύχει το απόλυτο νικών μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας. Στην αποστολή θα επιστρέψουν οι Λαζάρ και Γεωργιάδης, ενώ εκτός έμειναν οι τραυματίες Βούκιτς, Σταφυλίδης, Κουμάλο, Κατσικάς, Πέλκας, και Κωνσταντινίδης.
Από την άλλη, η Βέροια ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη λαβωμένη, ωστόσο παίκτες και τεχνικό τιμ θέλουν να ξεπεράσουν τα προβλήματα και να πάρουν μια νίκη-ανάσα. Συγκεκριμένα, εκτός πλάνων βρίσκονται οι Γεωργέας, Γεωργιάδης και Κόστλι που είναι τιμωρημένοι, αλλά και ο τραυματίας Σνάουτσνερ.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Γλύκος, Αποστολόπουλος, Ετό, Ιντζίδης, Λίνο, Κατσουράνης, Σίλντεφελντ, Κάτσε, Λάζαρ, Φωτάκης, Κίτσιου, Γεωργιάδης, Καμαρά, Λόρενς, Ολίσε, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.

Βέροια:Τζόναθαν, Κοτταρίδης, Μπάρμπας, Τζιμογιάννης, Ορέστες, Καλί, Αμαραντίδης, Μπερτίν, Καλογέρης, Ολαιτάν, Καλτσάς, Μπαργκάν, Γκιγιέρμο, Ιωάννου, Βεργώνης, Μοκάκε, Ρεάνο και Παυλίδης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΑΡΗΣ 19:30 NS1

Ο Ατρόμητος βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας και θέλει να επιστρέψει στις νίκες, μετά την λευκή ισοπαλία της περασμένης εβδομάδας. Ο Νίκος Αναστόπουλος δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Επστάιν και Καραμάνο, αλλά θέλει να δει την ομάδα του να είναι ανταγωνιστική.
Ενώ, ο Άρης «καίγεται» για το «τρίποντο», αφού βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν θα έχει στην διάθεσή του τους τραυματίες Κώστα Κοτσαρίδη, Νίκο Ψυχογιό, Μιχάλη Γιαννίτση, Άντι Ρένια, όπως και τους Νούνο Κοέλιο, Γιάννη Ζαραδούκα, Μανώλη Παπαστεριανό, λόγω τιμωρίας.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Ατρόμητος:Ράντμαν, Μανόλο, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Φάμπιο, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Δημούτσος, Καραγκούνης, Ιγκλέσιας, Σουμπίνιο, Μπρίτο, Γκαρσία, Ναπολεόνι, Μάντζιος, Κούτσι, Νάστος, Ουντόζι, Καλλέργης.

Άρης:Διούδης, Βελλίδης, Αγκάνθο, Πουλίδο, Αγγελούδης, Αντωνιάδης, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος, Ηρακλής, Καζναφέρης, Καραγιάννης, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παπαζαχαρίας, Σουνάς, Τάτος, Τριανταφυλλάκος, Τσουκάνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα