Preview 1ης αγωνιστικής

00:49 23/8/2014 - Πηγή: AEK365

ΑΟΚ-Πανθρακικός 19:15 NS1

Ποδαρικό με το Κέρκυρα-Πανθρακικός θα πραγματοποιηθεί στη Σούπερ Λίγκα. Οι Φαίακες επιθυμούν να ξεκινήσουν με νίκη τη νέα σεζόν, στην επιστροφή τους στα «μεγάλα σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Μιχάλης Γρηγορίου πήρε στην αποστολή 22 ποδοσφαιριστές, ενώ δεν υπολογίζει στους τραυματίες Παρασκευαΐδη και Λιούρα.
Ο Πανθρακικός πάλι είναι έτοιμος να πάρει το πρώτο του διπλό και γι' αυτό έχει προετοιμαστεί κατάλληλα.

Οι αποστολές

των δυο ομάδων:

ΑΟΚ: Σέτκους, Κουτζαβασίλης, Βλάχος, Γκόμες, Κανακούδης, Ντιόγκο, Βενέτης, Ντιμιτρόφσκι, Μαραγκός, Ανδρεόπουλος, Κρητικός, Ναγιάρ, Καρντόσο, Ρόχας, Ζορμπάς, Χαβίτο, Ομπράντοβιτς, Κόντος, Μπόρχα, Μαρκόφσκι, Καϊκούτ και Γεωργακόπουλος.

Πανθρακικός: Φερνάντες, Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Μπαϊκαρά, Σερφά, Χρήστου, Τριανταφυλλάκος, Μεχία, Λαδάκης, Παπαγεωργίου, Τσουμάνης, Ντιγκουινί, Τζάνης, Ιγκόρ, Αράμπα, Κάσες, Χασομέρης, Πέρεζ και Εμπόου.

ΟΦΗ-Παναιτωλικός 19:15 NS2

Με το δεξί θέλει να μπει στα γήπεδα της Σούπερ Λίγκα ο ΟΦΗ, ο οποίος αντιμετωπίζει για την πρεμιέρα τον Παναιτωλικό στην Κρήτη.
Ενώ, ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το πρώτο παιχνίδι της σεζόν με μεγάλη αισιοδοξία. Στην αποστολή τελικά συμμετέχει και ο Βιγιαφάνιες, αν και δεν είναι εντελώς έτοιμος.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

ΟΦΗ: Δασκαλάκης, Λορια, Αρτόλα, Στάθης, Μιλιάζες, Μονιάκης, Αντελέγιε, Μεϊτε, Τριποτσέρης, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Φραγκουλάκης, Λαμπρόπουλος, Ραζάκ, Πετρόπουλος, Περογαμβράκης, Φαζός, Μονιάκης, Κουτσιανικούλης.

Παναιτωλικός: Ράφαελ, Κουτρομάνος, Κέβιν, Κούσας, Κόρμπος, Άλβες, Θεοδωρίδης, Κάπελ, Μαλεζάς, Καλογέρης, Βιγιαφάνιες, Μήλιος, Μαρτίνες, Στεφανάκος, Μύγας, Ετζενγκέλε, Παπουτσογιαννόπουλος και Ρουμπουλάκου.

ΟΣΦΠ-Νίκη Βόλου 21:30 NS2

Ο Ολυμπιακός για την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκα υποδέχεται τη Νίκη Βόλου και θέλει να ξεκινήσει με το δεξί. Στην προπόνηση πήραν μέρος οι Σιόβας και Χολέβας και δείχνουν να αφήνουν πίσω τους τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν.
Η Νίκη Βόλου πάλι θέλει να παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο και να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί. Η νεοφώτιστοι δεν θα έχουν στην αποστολή τον Τζιώρα, ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα τραυματισμού στον αστράγαλο .
Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.


Οι αποστολές των δυο ομάδων:

ΟΣΦΠ: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Αμπιντάλ, Αφελάι, Μπενίτες, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκεζ, Ντοσεβί, Ελαμπντελαουί, Γκαζαριάν, Κασάμι, Μαζουάκου, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σαβιόλα.

Νίκη: Ταΐρης, Ταμπάκης, Μαχλελής, Τσουκάνης, Ίβενς, Λάουξ, Κυζιρίδης, Σκούρτης, Γιαννιτσάνης, Μουζακίτης, Ροτζέριο, Σωτηράκος, Καρασαλίδης, Αργύρης, Κορέτα, Μέτσε, Κοτσαρίδης, Νικλητσιώτης και Μαρινάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα