Preview 1ης αγωνιστικής

00:37 18/8/2013 - Πηγή: AEK365

ΑΠΟΛΛΩΝ - ΑΡΗΣ 19:15 NS4

Ο Απόλλων Σμύρνης επιστρέφει στην Σούπερ Λίγκα, μετά από 13 χρόνια και θέλει τη νίκη με τον Άρη, ώστε να πετύχει ένα δυνατό ξεκίνημα. Ο Αλέκος Βοσνιάδης δεν υπολογίζει στους τραυματίες Κανακούδη, Ζουέλα, Μπάρκογλου και τον τιμωρημένο Αργυρόπουλο.
Από την άλλη, ο Άρης θέλει κι αυτός από την πλευρά του να ξεκινήσει με ένα σημαντικό διπλό με καλή εμφάνιση.

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου δεν έχει στη διάθεσή του τον Νταβίντ Αγκάνθο, ο οποίος «κουβαλάει» τιμωρία από την προηγούμενη χρονιά, με 20 παίκτες να είναι στην αποστολή του Άρη που θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Απόλλων: Άλβαρεζ, Μπλάζεκ, Βέρτζος, Γουμάγιας, Διαμάντης, Δεληζήσης, Καμαρά, Κόρμπος, Μίνγκας, Δημογιάννης, Παντελιάδης, Πετρόπουλος, Τζόρβας, Τσιλιγκίρης, Τσεμπερίδης, Τσοκάνης, Φαρινόλα, Γκουέλα και Χατζηζήσης.

Άρης: Έλσνερ, Ιμπέχ, Ουντότζι, Πουλίδο, Αγγελούδης, Διούδης, Ηρακλής, Καραγκούνης, Καρασαλίδης, Κύργιας, Λεμονής, Μανιάς, Μπουζάνης, Οικονομόπουλος, Παπαδόπουλος, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Τάτος, Τριανταφυλλάκος, Τσουμάνης.

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 19:15 NS2

Ο Αστέρας υποδέχεται στην Τρίπολη τον ΠΑΣ για την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκα.Ο Σάκης Τσιώλης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο από πέρυσι Χουάνμα, αλλά και τους Μπαρτολίνι, Κουρμπέλη.
Από την άλλη, ο ΠΑΣ αναχώρησε για Αρκαδία με αισιοδοξία. Οι φιλοξενούμενοι δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα και περιμένουν να δείξουν μια θετική εικόνα.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Αστέρας: Γεωργακόπουλος, Μπαντής, Τσαμπούρης, Κοντοές, Πιπίνης, Ζαραδούκας, Γκόιαν, Λισγάρας, Μουνάφο, Ζησόπουλος, Ουσέρο, Σέτι, Κάφα, Ναβάρο, Βελισσάρης, Ντε Μπλάσις, Γκρατσίνι, Μπαράλες, Μπακασέτας και Καράσκο.

ΠΑΣ: Βελίδης, Αμπάρης, Ντάσιος, Μιχαήλ, Μπέριος, Σκόνδρας, Ρουμπουλάκου, Κολοβέτσιος, Τσουκαλάς, Αυγενικού, Κεϊτά, Λίλα, Βίλα, Τσάβες, Κρητικός, Κοροβέσης, Ίλιτς, Γιάκος.


ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 19:15 NS7

Λεβαδειακός και Πανθρακικός αναμετρώνται για την 1ηγ αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα στο γήπεδο της Λιβαδειάς και αισιοδοξούν να προσφέρουν καλό θέαμα. Οι γηπεδούχοι περιμένουν κόσμο στο γήπεδό τους, ενώ ο Τάκης Λεμονής έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους.
Ενώ, και ο Πανθρακικός επιθυμεί να ξεκινήσει θετικά τη σεζόν και ταξίδεψε με στόχο τη νίκη στην Λιβαδειά. Ο Πανθρακικός θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα του Νομού Βοιωτίας χωρίς τους Τόμισλαβ Μίκουλιτς που δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του στον δικέφαλο και έμεινε στην Κομοτηνή. Επίσης εκτός αποστολής έμεινε και ο Ζεκίνια που θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής ημέρας που είχε από την συμμετοχή του με την Λάρισα στο πρωτάθλημα της Football League.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Λεβαδειακός: Πρζιρόβσκι, Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Νικολακάκης, Γεωργίου, Μανόλο, Σανγκουινέτι, Μαχαίρας, Λαμπρόπουλος, Ιωαννίδης, Πετράζι, Ροτζέριο, Ορτέγκα, Γιάντσης, Κάντζι, Βασιλείου, Μάντζιο και Κονέ.

Πανθρακικός: Σέρεμετ, Κουτσόπουλος, Παπαγεωργίου, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης, Χρήστου, Ντιόγκο, Εμπόου, Λαδάκης, Κάσες, Πόποβιτς, Μπαικαρά, Τζάνης, Ίγκορ, Σκλιοπίδης, Ρομέου, Χασομέρης και Ζοσέ.

Ο.Φ.Η. - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 19:15 NS3

Ο ΟΦΗ θέλει να κάνει ξεκίνημα με το δεξί στο νέο Πρωτάθλημα, όπου αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο και έχει προετοιμαστεί κατάλληλα. Ο Παύλος Δερμιτζάκης έχει καταστρώσει τα πλάνα του, στα οποία δεν υπολογίζονται τραυματίες Παπάζογλου, Μονιάκης, Κυζιρίδης, ο ανέτοιμος Λαμπρόπουλος και οι Μπανούσης, Γιαγκιόζης, Αγριμάκης.
Στα ίδια επίπεδα είναι και οι επιθυμίες του Πανιωνίου. Οι Νεοσμυρνιώτες ταξίδεψαν στην Κρήτη με αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Νίκος Παντελής δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Λεωνίδα Καμπάνταη, που δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και έμεινε εκτός αποστολής.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΟΦΗ: Δασκαλάκης, Φερναντέζ, Στάθης, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Ζόρο, Ζβαστίγια, Καλαϊτζιτς, Βερόν, Βιτώρος, Γκαλέτι, Ζε, Κουτσιανικούλης, Μακρής, Νιμανί, Όγιος, Περογαμβράκης, Ροβύθης, Τριποτσέρης και Φραγκουλάκης.

Πανιώνιος: Γιαννακόπουλος, Παναγιωτούδης, Παπαδόπουλος, Μητρόπουλος, Λάσνικ, Ριβέρο, Κολοβός, Μπούζας, Κούρντι, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Αραβίδης, Κούρος, Ντούνης, Μαρουκάκης, Καλτσάς, Πάνος και Λιόλιος.


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 21:30 NS1

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στη Λεωφόρο και θέλει να συνδυάσει την πρεμιέρα με νίκη, απέναντι στον Παναιτωλικό για την 1η αγωνιστική. Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ θα βρίσκεται στην διάθεση του Γιάννη Αναστασίου, σε αντίθεση με τον Ζέκα, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σταματάκης και Μαυρίας οι οποίοι επίσης αποκλείστηκαν.
Από την άλλη, ο Παναιτωλικός θα βρεθεί στην ΑΘήνα «λαβωμένος». Οι τιμωρημένοι, από την περσινή περίοδο, Καμαρά, Τζούνιορ, Σφακιανάκης, Μπακάκης και Κουτσοσπύρος έμειναν στο Αγρίνιο, όπως και οι τραυματίες Πόι και Καλί. Εκτός αποστολής ειξναι και οι Στεφανάκος και Κουτρομάνος οι οποίοι κρίθηκαν ανέτοιμοι από τον τεχνικό του Παναιτωλικού.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΠΑΟ: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Σπυρόπουλος, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Νάνο, Χουχούμης, Μέντες, Αμπεϊντ, Λαγός, Δώνης, Αναστασόπουλος, Ντίνας, Μπαϊράμι, Μουζακίτης, Καρέλης και Μπεργκ.

Παναιτωλικός: Ράφαελ, Γκόλιας, Κούσας, Μουμίν, Μελισσάς, Θεοδωρίδης, Πασάς, Μύγας, Γοδόι, Καλογέρης, Γκάλο, Τακίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Δάρλας, Ιωάννου, Σμίλτος, Μπόγιοβιτς, Μπελόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα