Preview 19ης αγωνιστικής

00:09 11/1/2014 - Πηγή: AEK365

Ο.Φ.Η. - ΒΕΡΟΙΑ 15:00 NS2

Ο ΟΦΗ υποδέχεται στην Κρήτη τη Βέροια για την 19η αγωνιστική και θέλει να πάρει ένα σημαντικό τρίποντο για να αναρριχηθεί στην βαθμολογία. Εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Κουτσιανικούλης και οι τραυματίες Φραγκουλάκης, Κάλαϊτζιτς.
Ενώ, η Βέροια

δίνει σημαντικό αγώνα και το να πάρει κάτι θετικό στην Κρήτη είναι αρκετά σημαντικό από την στιγμή που βρίσκεται στην τελευταία θέση. Οι Νίκος Καλτσάς και Δημήτρης Αμαραντίδης είναι τιμωρημένοι και δεν μπορούν να ενισχύσουν τη Βέροια στον αγώνα με τους Κρητικούς

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

ΟΦΗ: Δεν έχει ανακοινωθεί

Βέροια: Δεν έχει ανακοινωθεί


ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 17:15 NS1

Λεβαδειακός και Εργοτέλης κοντράρονται για την 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι καίγονται για βαθμούς, καθώς η πορεία τους δεν είναι ιδανική. Ο Νίκος Καραγεωργίου δεν μπορεί ακόμα να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ασουνσάο, αφού ο Βραζιλιάνος μέσος είναι ανέτοιμος και ανακοινώθηκε πριν από λίγα 24ωρα, ενώ εκτός είναι και ο εδώ και καιρό τραυματίας Δημήτρης Μαχαίρας.
Από την άλλη ο Εργοτέλης θέλει στη Λιβαδειά να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για να αφήσει πίσω του την ήττα από τον Ατρόμητο. Ο Γιάννης Πετράκης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, ενώ στην αποστολή συμμετέχει και ο Αθανασίου, σε μια προσπάθεια από όλες τις πλευρές να πέσουν οι τόνοι.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Λεβαδειακός: Πρζιρόφσκι, Στρατηλάτης, Γεωργίου, Μάγκας, Σανγκινέτι, Κώτσιος, Μανόλο, Λυκογιάννης, Σκέμπης, Ιωαννίδης, Νικολακάκης, Καπό, Πετράτζι, Ροτζέριο, Καπό, Κονέ, Ορτέγα, Γιάντσης, Μάντζιος και Βασιλείου.

Εργοτέλης: Αθανασίου, Καβουσάκης,Τζανακάκης, Ρέντζας, Σαρρής, Μεχία, Γιοβάνοβιτς, Πίτσος, Ρομάνο, Καρντόσο, Κοζορώνης, Μπουχαλάκης, Χαντί, Μπαντιμπανγκά, Λεονάρντο, Δωματάς, Αναστασάκος, Βερπακόφσκις και Διαμαντάκος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 19:30 NS2

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Πανιώνιο στη Λεωφόρο και θέλει για την 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα να επιστρέψει στις νίκες, μετά το κάζο στο Αγρίνιο και την ήττα με 1-0. Ο Αναστασίου είδε τον Τάσο Λαγό να τίθεται νοκ-άουτ για δέκα ημέρες μετά από τράβηγμα και να χάνει την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, στην οποία επιστρέφει ο Εμίρ Μπαϊράμι μετά από τρεις μήνες.
Ο Πανιώνιος πάλι μετά το 0-0 του Πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ την περασμένη εβδομάδα, αλλά και την ήττα στο Κύπελλο με 1-0 στην Κατερίνη είναι έτοιμος να παρουσιάσει το ανταγωνιστικό του πρόσωπο και να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Παναγόπουλος είδε τον Χρήστο Αραβίδη να δηλώνει... παρών για τον εκτός έδρας αγώνα με το «τριφύλλι». Ο αρχηγός του Πανιωνίου ξεπέρασε το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε και έτσι είναι στην αποστολή.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Χουχούμης, Νάνο, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Ρισβάνης, Αναστασόπουλος, Μέντες, Δώνης, Ατζαγκούν, Αμπεΐντ, Πράνιτς, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης, Μπαϊράμι και Μπεργκ.

Πανιώνιος: Ανέστης, Ν. Παπαδόπουλος, Ζαχαράκης, Κουλουχέρης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Παναγιωτούδης, Κούρντι, Κολοβός, Ντούνης, Αραβίδης, Καμπάνταης, Γιάννου, Λάσνικ, Παντίδος, Κωτσαλάς, Πάνος, Μπούζας.

Keywords
Τυχαία Θέματα