Preview 18ης αγωνιστικής

00:06 4/1/2014 - Πηγή: AEK365

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 15:00 NS2

Ο ΠΑΣ υποδέχεται στα Γιάννινα τον Αστέρα για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα και με την επιστροφή μετά τις γιορτές θέλει να συνεχίσει με νίκη. Μπορεί ο Μάρκος Βελλίδης να ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και να συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΠΑΣ για την κόντρα με τους Αρκάδες, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με τον Θέμη Τζημόπουλο και τον Τσάρλτον Βισέντο που είναι νοκ-άουτ λόγω τραυματισμών.
Ο Αστέρας πάλι στην εκτός έδρας δοκιμασία είναι έτοιμος να επιστρέψει με θετικό τρόπο στο Πρωτάθλημα και γι' αυτό θέλει να δείξει μια καλή εικόνα.

Ο Στάικος Βεργέτης δεν συμπεριέλαβε στα πλάνα του τον Γκρατσίνι, ο οποίος έκανε μόλις μια προπόνηση, όπως και τον ανέτοιμο Κουρμπέλη, καθώς και τον τραυματία Λούι.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΠΑΣ: Βελλίδης, Αμπάρης, Μπέριος, Κοροβέσης, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Ίλιτς, Κυβελίδης, Λίλα, Σονγκό, Τσουκαλάς, Ακόστα, Αυγενικού, Στρούνα, Βίλα, Σκόνδρας, Κρητικός, Ρουμπουλάκου, Γιάκος και Σωτηρίου.

Αστέρας: Ερνάντεζ, Μπαντής, Τσαμπούρης, Κοντοές, Ζαραδούκας, Γκόιαν, Ζησόπουλος, Σέτι, Ουσέρο, Εντό, Μουνάφο, Κάφα, Ουρτάδο, Ντε Μπλάσις, Μπαράλες, Χουάνμα, Καράσκο και Μπακασέτας.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 17:15 NS1

Ο Εργοτέλης για την 18η αγωνιστική θα αντιμετωπίσει στο Παγκρήτιο τον Ατρόμητο και επιθυμεί να κάνει ποδαρικό με το δεξί, αν και γνωρίζει πως έχει να αντιμετωπίσει έναν αξιόμαχο αντίπαλο.Το μοναδικό πρόβλημα για τον τεχνικό του Εργοτέλη είναι ο Μπαντιμπανγκά, ενώ όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του είναι διαθέσιμοι.
Ενώ, ο Ατρόμητος θέλει να συνεχίσει με θετικό τρόπο στη Σούπερ Λίγκα. Ο Γιώργος Παράσχος δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Ιγκλέσιας και τον ανέτοιμο Μπρίτο για το ματς στην Κρήτη.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Εργοτέλης: Αθανασίου, Καβουσάκης,Τζανακάκης, Ρέντζας, Σαρρής, Μεχία, Γιοβάνοβιτς, Πίτσος, Κοντέ, Ρομάνο, Καρντόσο, Κοζορώνης, Μπουχαλάκης, Χαντί, Χαλκιαδάκης, Λεονάρντο, Ουέλινγκτον, Δωματάς, Αναστασάκος, Διαμαντάκος.

Ατρόμητος: Λαζαρίδης, Αρκούδας, Μπάλλας, Τσενάμο, Δημούτσος, Φάμπιο, Φυτανίδης, Γκαρσία, Μπάρκας, Γεωργίου, Καραμάνος, Παπαδόπουλος, Σηφάκης, Γιαννούλης, Ναπολεόνι, Παπουτσογιαννόπουλος, Ταυλαρίδης, Νάστος και Ούμπιντες.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ 19:30 NS2

Ολυμπιακός και Καλλονή κοντράρονται για την 18η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι να μπουν με το δεξί στο 2014 και θέλουν να συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς.
Ενώ, η Καλλονή αν και έχει δύσκολο έργο θέλει να δείξει τον καλό της εαυτό και να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί. Ο Γιάννης Ματζουράκης συμπεριέλαβε στα πλάνα του τους Κειτά, Φουρλάνος, Ζακουανί και Νιαμπούγιου, και περιμένει την έκδοση των δελτίων τους, προκειμένου να έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΟΣΦΠ: Δεν έχει ανακοινωθεί

Καλλονή: Σιδεράκης, Χογκ, Χωριανόπουλος, Λεάντρο, Αναστασιάδης, Ποντάνι, Βαλιός, Γάλας, Ζακουανί, Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Φαρία, Βλαστέλλης, Ντάμπος, Κειτά, Φουρλάνος, Γιουκαρής, Μανούσος, Καζάκης, Ντος Σάντος και Νιαμπούγιου.

Keywords
Τυχαία Θέματα