Preview 17ης αγωνιστικής

00:25 12/1/2013 - Πηγή: AEK365

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 17:15 NS2

Ο Πανθρακικός υποδέχεται τον Πλατανιά στην Κομοτηνή για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι επιθυμούν μετά την συντριβή από τον ΠΑΟΚ την περασμένη αγωνισιτκή (4-1), να αλλάξουν το κλίμα και να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. Στην αποστολή του Πανθρακικού για τον αγώνα του Σαββάτου βρίσκεται ο Σπύρος Βρονταράς, αλλά και ο νεαρός Πόπτσης, που το πρωί της Παρασκευής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας

με την πρώτη ομάδα.
Από την άλλη, ο Πλατανιάς προέρχεται από το 1-1 με τον ΠΑΣ και στοχεύει σε ένα «διπλό» για να ανέβει στον βαθμολογικό πίνακα. Μοναδικό πρόβλημα για τους Κρητικούς ο Αγκιλέρα, που δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, χάνει και τον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Πανθρακικός:Μπαικαρά, Σερφά, Λουσέρο, Μουνάφο, Βρονταράς, Αθανασιάδης, Γωνιάδης, Καθάριος, Κοντογουλίδης, Κυβελίδης, Λαδάκης, Μίνγκας, Μοσχάκης, Πόπτσης, Στάθης, Χρήστου, Παπαδόπουλος και Κάσελαν.

Πλατανιάς: Δεν έχει ανακοινωθεί


ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19:30 aek365/NS2

Λεβαδειακός και Ολυμπιακός κοντράρονται για την 17η αγωνισιτκή του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Οι Βοιωτοί είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση και επιθυμούν να πάρουν κάτι καλό από τον αγώνα του Σαββάτου.
Ο Γιώργος Παράσχος είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει όλους τους ποδοσφαιριστές του για την αναμέτρηση, επιλέγοντας την καλύτερη δυνατή αποστολή μετά την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής.
Ενώ, ο Ολυμπιακός μετά την «σβηστή» νίκη της περασμένης αγωνιστικής επί της Βέροιας θέλει να περάσει με «διπλό» από την Λιβαδειά και έχει προετοιμαστεί κατάλληλα. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ για το παιχνίδι στη Λιβαδειά, υπολογίζει τον Τζαμέλ Αμπντούν, ενώ έκτος έμεινε για μια ακόμα φορά ο Αβραάμ Παπαδόπουλος καθώς δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος να πάρει χρόνο συμμετοχής, όχι από ιατρικής άποψης, αλλά από πλευράς ρυθμού.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Κασμερίδης, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Μανωλάς, Ζαννιάς, Νικολακάκης, Γεωργίου, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Μαχαίρας, Ροτζέιρο, Μιλίεβιτς, Ακόστα, Ρομέου, Πόι, Βασιλείου

ΟΣΦΠ: Μέγιερι, Γιαννιώτης, Χολέβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Γκρέκο, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Τζιμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας, Ντιακιτέ, Πίνο

Keywords
Τυχαία Θέματα