Preview 17ης αγωνιστικής

00:09 14/1/2015 - Πηγή: AEK365

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 15:00/NS2

Ο Εργοτέλης υποδέχεται τον Πανιώνιο για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Στο ματς που είναι αμφίβολο αν θα ξεκινήσει λόγω του ότι έπεσε ένα στέγαστρο από τον αέρα, οι γηπεδούχοι θα προσπαθησουν να φτάσουν στο τρίποντο για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Εκτός παρέμεινε ο Γιοβάνοβιτς, ο οποίος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.
Ενώ και ο Πανιώνιος θέλει το διπλό για να πάρει βαθμολογική ανάσα. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν υπολογίζει τους Οικονόμου

και Φούντα, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Κολοβός και Τασουλής.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Εργοτέλης:Καβουσάκης, Σαράνοφ, Πίτσος, Φίντελεφ, Λουβιόν, Τζανακάκης, Ρέντζας, Καζναφέρης, Μπόε - Καν, Κοζορώνης, Λυκογιάννης, Γκέντσογλου, Μπαμ Μπαμ, Παμλίδης, Γιουσούφ, Μπουρσέλης, Λεονάρντο, Χαντί, Μπρούνο και Στογιάνοβιτς.


Πανιώνιος: Παπαδόπουλος, Γιαννακόπουλος, Πάνος, Παντίδος, Ρισβάνης, Τασουλής, Αργυρόπουλος, Μητρόπουλος, Σιώπης, Κόρμπος, Ιμπαγάσα, Κολοβός, Μασούρας, Γιάννου, Γκέζος, Χατζηισαΐας, Μπουμάλ, Μπούζας και Καθάριος.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Α.Ο.Κ. 15:00/NS3

Ο Πανθρακικός αντιμετωπίζει στην Κομοτηνή την Κέρκυρα για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα, με τους γηπεδούχους να θέλουν ένα καλό αποτέλεσμα, για να πάρουν βαθμολογική ανασα. Εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Σοφιάν Σερφά, αλλά και οι τραυματίες Γιάννης Χρήστου και Ντενίζ Μπαϊκαρά.
Ενώ, η Κέρκυρα μετά την ήττα από τον ΟΦΗ θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. Εκτός είναι οι Γκόμες και Ντιόγκο λόγω τραυμτισμού, όπως και ο Βενέτης λόγω τιμωρίας.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Ζδράβος - Ρίζος, Εμπόου, Ποτουρίδης, Λαδάκης, Μεχία, Μελίσσης, Ρομέου, Κάσες, Ντιγκινί, Αράμπα, Τζάνης, Ίγκορ, Χασομέρης, Τσουμάνης, Λίτσκας και Παπαγεωργίου.

Κέρκυρα: Σέτκους, Κουτζαβασίλης, Ντιμιτρόφσκι, Χαβίτο, Μαρκόφσκι, Ναγιάρ, Ρόχας, Μπόρχα, Ανδρεόπουλος, Γεωργακόπουλος, Ζορμπάς, Κόντος, Κρητικός, Σιόντης, Παρασκευαϊδης, Ζουμπουλάκης, Καρντόζο, Καϊκούτ, Φάμπιο, Χουμπούτια.


SKODA ΞΑΝΘΗ - ΒΕΡΟΙΑ 17:15/NS3

Ξάνθη και Βέροια κοντράρονται για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και γι αυτό θέλουν να παρουσιάσουν ένα καλό πρόσωπο.Εκτός βρίσκονται οι τιμωρημένοι Μπέρτος και Φλίσκας.
Ενώ, η Βέροια θελει να συνεχίσει την καλή της πορεία.
Ο Χοσέ Γκρανέρο είδε τους Καλτσά και Ντουμίτρου να παίρνουν κανονικά μέρος στο πρόγραμμα και τους συμπεριέλαβε στην αποστολή, όπως και τον Μπαλάφα.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Ξάνθη: Κυριακίδης, Ζαρόπουλος, Γουάλας, Μπαξεβανίδης, Κομεσίδης, Λισγάρας, Γούτας, Καρυπίδης, Ομπόντο, Παπαστεριανός, Βασιλακάκης, Ορφανίδης Π., Κλέιτον, Σολτάνι, Λουσέρο, Βάλτερ, Καπετάνος, Μπέλιτς.

Βέροια: Καντιμοίρης, Τζινάρ, Καλί, Βέρτζος, Ραούλ Μπράβο, Όστοϊτς, Αμαραντίδης, Μαλόν, Μπατιόν, Βεργώνης, Μπαλάφας, Άρτσε, Εσπάρθα, Μπεν, Παυλίδης, Γεωργιάδης, Ντουμίτρου, Καλτσάς, Μπαργκάν και Κάμπορα.

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 17:15/NS4

Αστέρας και ΠΑΣ κοντράρονται για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα στην Τρίπολη. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τη νίκη επί του ΠΑΟΚ με 3-0 και θέλουν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό.
Ο Στάικος Βεργέτης δεν υπολογίζει τον Κουρμπέλη, αλλά και τον Μπαντιμπανγκά, ο οποίος είναι ανέτοιμος.
Από την άλλη ο ΠΑΣ θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά το 0-0 με τον Παναιτωλικό.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Αστέρας:Θεοδωρόπουλος, Κοσίτσκι, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Παντελιάδης, Λούι, Τορμένα, Τσοκάνης, Μουνάφο, Τιε Μπι, Νίκο Φερνάντεθ, Γιαννιώτας, Μάσα, Ρόλε, Μπαράλες, Πάρα και Μούκαμ.

ΠΑΣ: Βελλίδης, Σωτηρίου, Τζημόπουλος, Μπέριος, Ντάσιος, Μιχαήλ, Τσάβες, Ναδάλες, Ίλιτς, Τσουκαλάς, Σκόνδρας, Γιάκος, Μανιάς, Σαπαλίδης, Κοροβέσης, Στρούνα, Κρητικός, Αυγενικού, Ηλιάδης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 17:15/NS2

Στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Λεβαδειακό για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι «πράσινοι» μετά την επιβλητική νίκη επί του Εργοτέλη θέλουν να συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς. Εκτός έμεινε ο Μπούρμπος.
Ενώ, ο Λεβαδειακός θέλει να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός για να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο Παντελίδης συμπεριέλαβε στα πλάνα τους τα δυο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Μιλιάζες και Μπουσταμάντε.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

ΠΑΟ: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Χουχούμης, Μέντες, Ντίνας, Ζέκα, Λαγός, Πράνιτς, Κλωναρίδης Πέτριτς, Μπεργκ, Καρέλης, Ατζαγκούν και Μπαϊράμι

Λεβαδειακός: Στρατηλάτης, Σηφάκης, Τσιντώτας, Νικολακάκης, Τομάς, Σκέμπης, Κώτσιος, Μάγκας, Μιλιάζες, Βούκσεβιτς, Μαχαίρας, Γκόμες, Κονέ, Μιλισάβλιεφ, Μπουσταμάντε Παππάς, Ορτέγκα, Μάντζιος, Γιακουμάκης και Σοτέλο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - Ο.Φ.Η. 17:15/NS7

Ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον ΟΦΗ στο Αγρίνιο. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να παραμείνει ψηλά. Ο Μάκης Χάβος, μάλιστα, πήρε στην αποστολή τον νεαοποκτηθέντα Σκαραμοτσίνο σε αντίθεση με τον Ρουσκουγέδα που ακόμα δεν είναι έτοιμος.
Ενώ, την στιγμή που η τύχη του ΟΦΗ κρίνεται το Σάββατο το μεσημέρι από το ΔΣ επιθυμία των Κρητικών είναι να παρουσιασουν ένα καλό πρόσωπο.
Οι Γκιόργκι Λόρια και Γκιόργκι Μερεμπασβίλι έμειναν εκτός.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Παναιτωλικός: Κουτρομάνος, Κέβιν, Κωνσταντινόπουλος, Κούσας, Μπεχαράνο, Άλβες, Κάπελ, Μαλεζάς, Σκαραμοτσίνο, Μήλιος, Μαρτίνες, Στεφανάκος, Μύγας, Ετζενγκέλε, Κολοβούρης, Παπουτσογιαννόπουλος, Βασιλείου, Φωτάκης

ΟΦΗ: Αγριμάκης, Γιαγκιόζης, Στάθης, Αρτόλα, Μονιάκης, Τριποτσέρης, Δαμιανάκης, Φαζός, Μακρής, Μπανούσης, Λαμπρόπουλος, Κάλαϊτζιτς, Κουτσιανικούλης, Ροβίθης, Μανιδάκης, Τζορτζ και Μπολάκης.

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ - Π.Α.Ο.Κ. 19:30/NS1

Καλλονή και ΠΑΟΚ κοντράρονται στη Μυτιλήνη για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι θέλουν να παρουσιαστούν σοβαροί για να πάρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο έμπειρος τεχνικός μπορεί να υπολογίζει στον Λεοζίνιο, ο οποίος εξέτισε την ποινή του, αλλά και στον Μαρσέλο που επιστρέφει μετά από έξι μήνες στην ομάδα και την αποστολή.
Ενώ, ο ΠΑΟΚ που προέρχεται από την ήττα από τον Αστέρα θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Καλλονή: Χογκ, Δαύκος, Χωριανόπουλος, Αναστασιάδης, Βαλιός, Γιορέντε, Ναβάρο, Πιπίνης, Αντέτζο, Τσαμπούρης, Λεοζίνιο, Μίνγκας, Κειτά, Στεφάνοβιτς, Καλτσάς, Μαρσέλο, Μανούσος, Αγρίτης, Χουάνμα και Καμαρά.

ΠΑΟΚ: --------

Keywords
Τυχαία Θέματα