Preview 17ης αγωνιστικής

00:07 23/12/2013 - Πηγή: AEK365

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΡΗΣ 19:30 NS1

Ο ΠΑΣ υποδέχεται στα Γιάννενα τον Άρη σε ένα παιχνίδι, που θα κλείσει τη αυλαία για την 17η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα με 3-2 από τον Ολυμπιακό θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα γι' αυτό θα προσπαθήσουν να παρουσιάσουν θετικό πρόσωπο. Ο Σάκηγς Τσιώλης δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Τσάβες,

Βισέντο, που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.
Ο Άρης πάλι με την αλλαγή προπονητή επιθυμεί να παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο και να προσπαθήσει να πάρει ένα σημαντικό αποτέλεσμα, που θα του δώσει τη δυνατότητα να ξεφύγει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας και τους 11 βαθμούς. Ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ρούμπερ Πουλίδο, ο οποίος υποφέρει από αυχενικό σύνδρομο.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΠΑΣ: Βελλίδης, Σωτηρίου, Μπέριος, Κοροβέσης, Κολοβέτσιος, Ίλιτς, Ντε Βινσέντι, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς, Λίλα, Μιχαήλ, Ντάσιος, Αυγενικού, Στρούνα, Βίλα, Σκόνδρας, Κρητικός, Γιάκος, Νάκος, Χαρίσης.

Άρης: Αγκάνθο, Αγγελούδης, Γιαννίτσης, Διούδης, Ηρακλής, Καραγιάννης, Καραγκούνης, Καρασαλίδης, Κύργιας, Μανιάς, Μαργαρίτης, Μπουζάνης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παπαδόπουλος, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Τάτος, Τσουμάνης, Τσουκάνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα