Preview 16ης αγωνιστικής

00:10 6/1/2013 - Πηγή: AEK365

ΑΡΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 15:00 NS1

Ο Άρης υποδέχεται τον Πανιώνιο για την 16η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Ο Λούκας Αλκαράθ αποφάσισε να πάρει μαζί του τον Αγκάνθο, προκειμένου να τον χρησιμοποιήσει για λίγα λεπτά ανάλογα με την εξέλιξη της αναμέτρησης.
Από την άλλη, με τους νεοαποκτηθέντες Τόσκα και Παναγιωτούδη θα μεταβεί στην Θεσσαλονίκη η αποστολή του Πανιωνίου

για τον αγώνα της Κυριακής (6/1) με τον Άρη. Οι «κυανέρυθροι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τους «κίτρινους» το Σάββατο και έδωσαν όρκο νίκης για μια δύσκολη δοκιμασία.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Άρης: Βελλίδης, Διούδης, Αγκάνθο, Νούνο Κοέλιο, Πουλίδο, Αγγελούδης, Γιαννιώτας, Γιαννίτσης, Καζναφέρης, Καραγιάννης, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παντίδος, Παπαστεριανός, Σουνάς, Τριανταφυλλάκος και Τσουκάνης.

Πανιώνιος: Περιστερίδης, Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Ανδράλας, Τόσκας, Παναγιωτούδης, Ρόκας, Κοντοχρήστος, Ντούνης, Καμπάνταης, Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Κολοβός, Οκόγιε, Γιαννούλης, Αυλωνίτης, Σμυρλής, Μπούζας.


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΚΕΡΚΥΡΑ 17:15 NS1

Ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει την Κέρκυρα στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα και ελπίζει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, στο ντεμπούτο του Αναστόπουλου στον πάγκο. Για την αναμέτρηση της Κυριακής ο «Αναστό» πήρε μαζί του 20 παίκτες, ο ένας εκ των οποίων είναι και ο νεοαποκτηθέντας Φάμπιο. Εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Μπρίτο και ο Μπέλιτς, ο οποίος έχει τεθεί εκτός ομάδας.
Ενώ, η Κέρκυρα που βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας θα στοχεύσει στο να πάρει την πρώτη νίκη για το 2013.Ο Άκης Μάντζιος επέλεξε, συνολικά, 19 ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων και τον Ντιέγκο Λεόν, ο οποίος προέρχεται από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Ατρόμητος:Ιτάνζ, Ράντμαν, Γιαννούλης, Σκόνδρας, Νάστος, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Σουμπίνιο, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Καραγκούνης, Γκαρσία, Μπάλλας, Επστάιν, Καραμάνος, Κούτσι, Φάμπιο, Καλλέργης, Αθανασίου

Κέρκυρα: Αναστασόπουλος, Ριγανάς, Ζουμπουλάκης, Βενέτης, Έντερ, Τσουμάνης, Πετρούσης, Κρητικός, Γκούμας, Αρμένης, Σταμογιάννος, Βασιλόγιαννης, Σίμωσης, Διαμαντόπουλος, Λάμπρου, Ηλιάδης, Λεόν, Μπάρκογλου και Τσοκάνης.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ 17:15 NS2

Ο Πανθρακικός έκλεισε με νίκη το Πρωτάθλημα το 2012 και το ίδιο θέλει να κάνει και τη νέα χρονιά. Ο Δερμιτζάκης καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τους Μιχαλόπουλο, Μακρυδημήτρη, Μελίσση και Σκλιοπίδη, ο οποίος δεν κατάφερε, τελικά, να ξεπεράσει τον τραυματισμό του μένοντας εκτός αποστολής.
Από την άλλη, χωρίς τον Παναγιώτη Γλύκο θα ταξιδέψει ο ΠΑΟΚ στην Κομοτηνή για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό, καθώς ο νεαρός τερματοφύλακας τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση. Έτσι ο Γιώργος Δώνης φτιάχνει τα πλάνα του με σημαντική απουσία. Ωστόσο, υπάρχει αισιοδοξία και ζητούμενο είναι μόνο η νίκη.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Πανθρακικός:Μπαικαρά, Μουνάφο, Κυβελίδης, Καθάριος, Σερφά, Γωνιάδης, Κοντογουλίδης, Κουτσόπουλος, Αντίλοβιτς, Μίνγκας, Λαδάκης, Λουσέρο, Σαρακατσάνος, Χρήστου, Στάθης, Παπαδόπουλος, Βαχίρουα και Κάσελαν.

ΠΑΟΚ: Δεν έχει ανακοινωθεί

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ 19:30 NS1

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Βέροια και θέλει να ξεκινήσει με νίκη. Οι «ερυθρόλευκοι» από το σοκ με τον τραυματισμό του Φουστέρ,είχαν και ευχάριστες ειδήσεις, καθώς ο Κάρολ προπονήθηκε κανονικά.Ο Ιρλανδός γκολκίπερ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στην πλάτη και ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα. Με την ομάδα γυμνάστηκε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος συμμετείχε και στο οικογενειακό δίτερμα. Ο Δημήτρης Σιόβας συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, όπως και οι Τζαμέλ Αμπντούν και Αριέλ Ιμπαγάσα.
Ενώ, η Βέροια, που βρίσκεται στη 12η θέση της βαθμολογίας θέλει να κάνει το καλύτερο δυνατό. Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, εκτός από την απουσία των τιμωρημένων Γεωργιάδη, Καλί, Ολαϊτάν και Μπαργκάν, που δηλώθηκαν να εκτίσουν την ποινή τους σε αυτό το παιχνίδι.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΟΣΦΠ:Κάρολ, Μέγιερι, Ζαραδούκας, Χολέβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Γκρέκο, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζεμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας, και Ντιακιτέ.

Βέροια:Τζόναθαν, Κοτταρίδης, Αμαραντίδης, Ορέστεε, Μπάρμπας, Σνάουτσνερ, Καφές, Γεωργέας, Καλογέρης, Παυλίδης, Καλτσάς, Γκιγιέρμο, Μενέντες, Κόστλι, Σκαθαρούδης, Μάνος, Τζημογιάννης και Ιωάννου.

Keywords
Τυχαία Θέματα