Preview 13ης αγωνιστικής

00:31 2/12/2012 - Πηγή: AEK365

Ο.Φ.Η. - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 15:00 NS1

Στις νίκες θέλει να επιστρέψει ο ΟΦΗ απέναντι στον Πανθρακικό, με τον Νίκο Αναστόπουλο να έχει τονίσει στους παίκτες του τη σοβαρότητα της αναμέτρησης για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Εκτός πλάνων βρίσκονται οι τραυματίες Χρήστος Μπούρμπος και Λάζαρος Χαριτωνίδης, ενώ στην 20άδα δεν συμπεριλήφθηκαν και οι Μανόλης Ροβίθης, Γιώργος Βαλεριάνος και Θωμάς Καπουράνης.
Από την άλλη, ο Πανθρακικός που αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα περιμένει να παρουσιάσει μια καλή εικόνα για να συνεχίσει με

νίκη στο Πρωτάθλημα. Ο Παύλος Δερμιτζάκης είδε τους Μακρυδημήτρη και Μελίσση να βάζουν το όνομά τους στη λίστα με τους απόντες, στην οποία βρισκόταν ήδη ο Βιγιαρέχο.Επιπλέον, ο Γιάννης
Χρήστου είναι τιμωρημένος (4 κίτρινες κάρτες) και θα απουσιάσει από τον αγώνα με τον ΟΦΗ.
Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΟΦΗ: Γουναρίδη, Αγριμάκη, Ζαχαράκη, Κουρδάκη, Μονιάκη, Βάντο, Σαρ, Σόουζα, Μπανούση, Βερόν, Ιωαννίδη, Ζορμπά, Βιτώρο, Κουτσιανικούλη, Παπάζογλου, Σίσιτς,Περογαμβράκη, Χατζηκοσμά, Νύκταρη και Λαμπρόπουλο.

Πανθρακικός: Αντίλοβιτς, Κουτσόπουλος, Στάθης, Σερφά, Σαρακατσάνος, Σκλιοπίδης, Κάσελαν, Μουνάφο, Πρίττας, Λαδάκης, Μίνγκας, Μπαικαρά, Γωνιάδης, Μοσχάκης, Βαχίρουα, Κοντογουλίδης, Κυβελίδης και Παπαδόπουλος.

ΒΕΡΟΙΑ - Π.Α.Ο.Κ. 17:15 NS3

Η Βέροια έχει συμπληρώσει αισίως δύο μήνες χωρίς νίκη και επιδιώκει να... λύσει τα μάγια στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν στην διάθεσή τους τραυματίες Ζε Βίτορ, Τόμας και Βεργώνη, σε μια δύσκολη αναμέτρηση.
Ενώ, ο ΠΑΟΚ θέλει να παραμείνει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και μετά την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό την περασμένη αγωνιστική θα επιδιώξουν να συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς. Από την αποστολή θα απουσιάσουν οι Κατσικάς και Λόρενς, οι οποίοι δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Βέροια:Τζόναθαν, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Καλί, Ορέστες, Καλογέρης, Καφές, Καλτσάς, Ολαϊτάν, Ιωάννου, Μπαργκάν, Καντιμοίρης, Μπάρμπας, Γεωργέας, Μπελόν, Γκιγέρμο, Κόστλι, Παυλίδης

ΠΑΟΚ: Αθανασιάδης, Γιακουμής, Γιάννου, Γλύκος, Ιντζίδης, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Παναγιωτούδης, Πέλκας, Πόποβιτς, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Φωτάκης, Λίνο, Έτο, Κάτσε, Κουμάλο, Λάζαρ, Ρομπέρ, Βιβιάν.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ 17:15 NS1

Μετά το μεγάλο «διπλό» επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την προηγούμενη αγωνιστική, και την άνετη νίκη επί του Πιερικού για το Κύπελλο, ο Λεβαδειακός έχει μπροστά του την εντός έδρας αναμέτρηση με την Κέρκυρα κι αυτό που θέλουν άπαντες στο στρατόπεδο των Βοιωτών είναι να συνεχιστεί το σερί των καλών εμφανίσεων με μια ακόμα νίκη. Ο Γιώργος Παράσχος δεν μπορεί να υπολογίζει στον Στέλιο Βασιλείου, ο οποίος τελικά θα μείνει εκτός για τον αγώνα με την Κέρκυρα.
Από την άλλη, η Κέρκυρα θέλει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και θα επιδιώξουν να πάρουν ό,τι καλύτερο από την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό. Ο Άκης Μάντζιος

Keywords
Τυχαία Θέματα