Preview 10ης αγωνιστικής

00:37 10/11/2012 - Πηγή: AEK365

Ο.Φ.Η. - ΒΕΡΟΙΑ 17:15 NS1

Ο ΟΦΗ για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα αντιμετωπίζει τη Βέροια και επιθυμεί να επιστρέψει στις νίκες, ειδικά μετά την ήττα με 2-0 με τον Ολυμπιακό, την περασμένη εβδομάδα. Ο Νίκος Αναστόπουλος από την αποστολή απέκλεισε τον Αλέξη Περογαμβράκη, αφού αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα

στο γόνατό.
Από εκεί και πέρα, με απουσίες θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο η Βέροια, δηλαδή χωρίς τους γνωστούς τραυματίες, Γεωργέα και Έβερτον Μπεθέρα, καθώς επίσης και τους τιμωρημένους Μπαργκάν και Σνάουτσνερ. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο Νίκος Καρύδας δεν πήρε μαζί του τον Γουέιν Τόμας, ωστόσο έχει κανονικά στη διάθεσή του τους Καφέ, Ορέστες και Τζόναθαν.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΟΦΗ: Αγριμάκης, Γουναρίδης, Μπούρμπος, Ζαχαράκης, Βάντο, Μονιάκης, Σαρ, Σόουζα, Χαριτωνίδης, Κουρδάκης, Βερόν, Μπανούσης, Ζορμπάς, Ιωαννίδης, Βιτώρος, Παπάζογλου, Κουτσιανικούλης, Σίσιτς, Καπουράνης, Λαμπρόπουλος.

Βέροια: Τζόναθαν, Καντιμοίρης, Κάλι, Ορέστες, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Τζημογιάννης, Ζε Βιτόρ, Καφές, Μπελόν, Καλογέρης, Καλτσάς, Ολαϊτάν, Γκιγιέρμο, Ιωάννου, Παυλίδης, Μπάρμπας και Κόστλι.


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - SKODA ΞΑΝΘΗ 17:15 NS2

Ο ΠΑΣ Γιάννενα για την 10η αγωνιστική υποδέχεται την Ξάνθη στους Ζωσιμάδες και περιμένει να πραγματοποιήσει μια καλή εμφάνιση για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Ο Γιάννης Χριστόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Γιώργο Ντάσιο, Χρήστο Πατσατζόγλου, Μιχάλη Αυγενικού και Θοδωρή Μπέριο, ενώ ευτυχώς δεν προέκυψαν νέες απουσίες.
Από την μεριά της, η Ξάνθη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με αρκετά προβλήματα. Ο Νίκος Κωστένογλου ήξερε πως δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Ντάνι, τον τιμωρημένο Μαρσελίνιο και τον Μπέρτο που δεν είναι «ετοιμοπόλεμος». Όμως την Παρασκευή προέκυψαν νέα προβλήματα, καθώς ο Πλατέλλας υπέστη τράβηγμα στην προπόνηση και τέθηκε νοκ άουτ, ενώ ο Μαρίν ταλαιπωρείται από ίωση, μένοντας εκτός αποστολής. Έτσι οι Ξανθιώτες θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για ένα καλό αποτέλεσμα.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΠΑΣ: Φεγκρούς, Ταμπάσης, Οικονόμου, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Πάντος, Μιχαήλ, Κειτά, Λίλα, Γιάκος, Ντε Βινσέντι, Βίλα, Τσουκαλάς, Νικλητσιώτης, Γεωργίου, Κοροβέσης, Τοπούζης και Ίλιτς.

Ξάνθη: Λοντίγκιν, Λυμπερόπουλο, Μπαξεβανίδη, Κομεσίδη, Βάλλα, Καζούμπα, Γούτα, Φλίσκα, Μάνταλο, Βασιλακάκη, Γκατσολάρι, Τριάδη, Νάκα, Ράνο, Μαρκόφσκι, Ονουάτσι, Αλτιπαρμακόφσκι, Τορομανίδη και Κούτεβ.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ 19:30 NS2

Λεβαδειακός και Άρης κοντράρονται για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα στη Λιβαδειά. Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να αφήσουν πίσω τους την ήττα από την Ξάνθη και θα τα δώσουν όλα για τη νίκη. Ο Γιώργος Παράσχος δεν θα έχει στην διάθεσή του, τους Στέφανο Ναπολεόνι και Νόε Ακόστα, ωστόσο για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Ρομέου.
Ο Άρης, από την πλευρά του θέλει να συνεχίσει με νίκη στο Πρωτάθλημα. Οι «κίτρινοι» Ολοκλήρωσαν την Παρασκευή το π

Keywords
Τυχαία Θέματα