O Ναός, ο λαός και ο Μπαρμπόσα με τον Μάνταλο

09:49 21/10/2014 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Τον λαό της ΑΕΚ και τον αντίκτυπο της μαζικής παρουσίας του, έχει πρώτο θέμα τη εφημερίδα: "Χάνον τον ύπνο τους με τον λαό μας", γράφει η Ώρα και προσθέτει: "Έπρεπε να παίξει η ΑΕΚ εντός έδρας για να γίνει ρεκόρ προσέλευσης θεατών μέχρι τώρα στη φετινή περίοδο σε οποιαδήποτε εγχώρια διοργάνωση. Ούτε Ολυμπιακός, ούτε

Παναθηναϊκός, ούτε ΠΑΟΚ έχουν μαζέχει έστω και κατά προσέγγιση τον κόσμο που είχε η ΑΕΚΑΡΑ στο ΟΑΚΑ την Κυριακή με τον Απόλλωνα. Τρίβουν τα μάτια τους και αντιδρούν με γελοιότητες απέναντι στην ανεπανάληπτη συσπείρωση της Ένωσης".

Σχετικά με το γήπεδο της ΑΕΚ η Ώρα τονίζει: "Άδεια για τις εκσκαφές στην ΑΕΚ! Στα χέρια της "Δικέφαλος 1924" το επίσημο "οκ" και της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας".


SPORTDAY

Η εφημερίδα αναλύει τις κινήσεις του Δέλλλα στο ματς της Κυριακής που βοήθησαν την ΑΕΚ να γυρίσει το ματς.

LIVE SPORT

Τα όσα είπε ο Έλντερ Μπαρμπόσα γράφει η LS και παράλληλα χαρακτηρίζει "πρωταθλητές" τους φιλάθλους της ΑΕΚ: "Φετινό πανελλήνιο ρεκόρ προσέλευσης θεατών και 8η καλύτερη επίδοση την τελευταία 5ετία τα 19.385 εισιτήρια που διατέθηκαν στο παιχνίδι ΑΕΚ - Απόλλων".


GOAL

Συνέντευξη του Βασίλη Τσιάρτα, ο οποίος μιλάει για τον Πέτρο Μάνταλο φιλοξενεί η εφημερίδα: "Εσύ θα γίνεις το 10 το καλό", λέει ο Τσιάρτας.

Keywords
Τυχαία Θέματα