O ανυποχώρητος και ανέκδοτος Βασιλόπουλος, το γήπεδο και οι μεταγραφές

09:44 24/12/2014 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Συνέντευξη του Πέτρου Μάνταλου φιλοξενεί η εφημερίδα, ο οποίος τονίζει πως "εμείς δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο... Εμάς, να μας φοβούνται όλοι!" Σχετικά με τον Βασιλόπουλο η Ώρα γράφει: "Ασχολίαστη δήλωση του Άρη Βασιλόπουλου: "Τι θα πει υπάρχει νόμος; Στην Ελλάδα είμαστε...".


SPORTDAY

Για τον "ανυποχώρητο" Βασιλόπουλο γράφει η SD: "Η στάση Βασιλόπουλου, η καταδίκη των επεισοδίων και ο... πονοκέφαλος για το γήπεδο". Επίσης η

εφημερίδα σημειώνει πως απομακρύνεται ο Κατσουράνης.


LIVE SPORT

Πρώτο θέμα τη στάση του "ανένδοτου Βασιλόπουλου", έχει η εφημερίδα: "Πυρηνική βόμβα έτοιμοι να εκραγεί θυμίζει η κατάσταση στη Νέα Φιλαδέλφεια έπειτα από το "ντου" ΑΕΚτζήδων στο ΔΣ και την αδιάλλακτη στάση της δημοτικής αρχής κατά του γηπέδου. Ο Βασιλόπουλος τελικά συνάντησε τους οργανωμένους της ΑΕΚ και επιβεβαιώθηκε πως δεν υπάρχει κανένα σημείο επαφής! "Είμαστε αποφασισμένοι να πάμε φυλακή! Κάθε μέρα θα είμαστε εδω!", η ατάκα που άκουσε από οπαδό".

GOAL

Για το γήπεδο γράφει και η εφημερίδα Goal: "Το γήπεδο στο... δημαρχείο! Τη Δευτέρα το μεγάλο ραντεβού Δήμου - Dimand με μαζική εκπροσώπηση από την ΑΕΚ για τις εκκρεμότητες με την άδεια".

Keywords
Τυχαία Θέματα