Mεταγραφές, γήπεδο και... Μελισσανίδης

10:27 24/3/2015 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Τοποθέτηση του Δημήτρη Μελισσανίδη για το γήπεδο φιλοξενεί η Ώρα: "Να είμαστε ψύχραιμοι, δεν έχει υπάρξει κάποια αρνητική εξέλιξη, θα βρεθούν λύσεις για όλα", λέει ο Τίγρης, ενώ η εφημερίδα γράφει για τα μεταγραφικά: "Όλα στην Αθήνα! Ο Μιλοβάνοβιτς συναντήθηκε με Λούκα, συζητάει με Κρισιούμα και μάνατζερ, αλλά στην Ελλάδα μαζί με Μελισσανίδη, Μπάγεβιτς, Δέλλα θα παρθεί η οριστική απόφαση για το αν και πώς θα προχωρήσει η ΑΕΚ".


SPORTDAY

Για "εμπόδια" στο θέμα του γηπέδου γράφει η SD και προσθέτει: "Η συνάντηση των ανθρώπων της Ένωσης με μέλη του ΥΠΕΚΑ έπεσε στο κενό των... τριών στρεμμάτων του Άλσους".


LIVE SPORT

Για το θέμα του γηπέδου γράφει και η LS: "Σοκ για την ΑΕΚ! Πλήρες αδιέξοδο στη συνάντηση με το ΥΠΕΚΑ για την Αγιά Σοφιά. "Χτίστε στα 26 στρέμματα", η κυβερνητική απαίτηση. "Γήπεδο μόλις 22.000 θέσεων σε τόση έκταση", η απάντηση Ανδριόπουλου.


GOAL

Γηπεδικό συνέχειας και στο Goal: "Διγλωσσία ΠΑΕ και Μάνας ΑΕΚ! "Θα βρεθεί λύσει για το νέο γήπεδο" υποστηρίζουν τα πλέον αρμόδια χείλη, "επιεικώς απογοητευτικό", χαρακτηρίζει τη στάση του ΥΠΕΚΑ η Ερασιτεχνική. Σύμπλευση υπουργείου και δήμου".

Keywords
Τυχαία Θέματα