Mέχρι και η apple έπεσε...

15:22 28/7/2013 - Πηγή: AEK365

Σύμφωνα με μία πρόσφατη έκθεση, η εταιρεία αναφέρει μία δεύτερη συνεχόμενη πτώση στα τριμηνιαία κέρδη παρά τη σημαντική αύξηση των πωλήσεων iPhone.

Συγκεκριμένα η Apple εμφάνισε έσοδα $35,3 δις, ενώ τα καθαρά κέρδη της ήταν $6,9 δις για το τρίμηνο που έληξε στις 29 Ιουνίου

2013.

Οι αριθμοί αυτή έρχονται σε σύγκριση με τα έσοδα των $35 δις και τα καθαρά κέρδη των $8,8 δις για την ίδια περίοδο ένα χρόνο πριν.

Η Apple ωστόσο σε αυτό το διάστημα κατάφερε να πουλήσει 31,2 εκατ. iPhones, αριθμός ρεκόρ σε σύγκριση με τα 26 εκατ. που πούλησε πριν από ένα χρόνο.

Ο CEO της Apple Tim Cook, δήλωσε:

«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για το ρεκόρ μας, καταφέραμε να πουλήσουμε πάνω από 31 εκατ. iPhones, ενώ είχαμε αύξηση εσόδων από το iTunes, το λογισμικό και τις υπηρεσίες», σημείωσε αρχικά, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι για τις επερχόμενες κυκλοφορίες του iOS 7 και του OS X Mavericks και αυτή τη περίοδο εργαζόμαστε σκληρά και έχουμε εστιάσει όλη τη προσοχή μας στα νέα καταπληκτικά προϊόντα που θα έρθουν το φθινόπωρο και μέσα στο 2014», συμπλήρωσε.

Πηγή: enternity.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα