Mε Φούντα... Ψωμιάδη

10:01 22/12/2011 - Πηγή: AEK365

GOAL

Με φωτογραφία τον Ταξιάρχη Φούντα και το γεγονός ότι σκέφτεται ο Κωστένογλου να ξεκινήσει τον 16χρονο μέσο στην Καλαμάτα, αλλά παράλληλα με τη τοποθέτηση, που βγάζει αισιοδοξία, του Σταύρου Αδαμίδη, για το θέμα Ψωμιαδη, ασχολείται η εφημερίδα: "Τα λεφτά υπάρχουν", γράφει το GOAL και προσθέτει σχετικά στο ρεπορτάζ του: «Φαίνεται πως υπάρχουν χρήματα της ΠΑΕ ΑΕΚ που έχουν

μπει στους λογαριασμούς των παιδιών του Ψωμιάδη. Εμείς καταθέσαμε τα ασφαλιστικά μέτρα για το ''πάγωμα'' λογαριασμών και των περιουσιακών στοιχείων. Ζητάμε το αυτονόητο: τη δικαίωση της ΠΑΕ ΑΕΚ». Η δήλωση του Σταύρου Αδαμίδη μετά την κατάθεση αίτησης ασφαλιστικών μέτρων από την ΠΑΕ ΑΕΚ για δέσμευση της προσωπικής περιουσίας των τέκνων του Μάκη Ψωμιάδη φανερώνει τον δρόμο που θα ακολουθήσουν οι «κιτρινόμαυροι» προς την τελική δικαίωση.

Επί της ουσίας, η ΑΕΚ επιχειρεί με την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για δέσμευση της προσωπικής περιουσίας των παιδιών του Ψωμιάδη να «στριμώξει» την οικογένεια από όλες τις πλευρές. Βλέπετε, αν όντως αποδειχθεί πως τα τέκνα Ψωμιάδη ήταν αποδέκτες χρημάτων που υπεξαιρέθηκαν από την ΠΑΕ, τότε θα βρεθούν αντιμέτωπα με κατηγορίες για ξέπλυμα χρήματος και θα αντιμετωπίσουν κίνδυνο ποινών ανάλογα με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πατέρας τους. Αν δεν θέλουν να συμβεί αυτό, θα πρέπει να επιστρέψουν τα χρήματα πριν απαγγείλει κατηγορίες ο ανακριτής.

SPORTDAY

Τις σκέψεις του Κωστένογλου για το ματς Κυπέλλου με την Καλαμάτα, αλλά και στις δηλώσεις του Γκούντγιονσεν στέκεται η εφημερίδα στο ρεπορτάζ της: "Με... Φούντα", είναι ο χαρακτηριστικός τίτλος της SD, η οποία υπογραμμίζει: "Με πειραματική 11άδα ο Κωστένογλου ρίχνει στη μάχη του Κυπέλλου την ΑΕΚ κόντρα στην Καλαμάτα. Τον 16χρονο Φούντα δοκίμασε με τους βασικούς ο κόουτς". Στα θέματα Ψωμιάδη και διοικητικών τονίζεται: "Εν αναμονή εξελίξεων σε δύο μέτωπα βρίσκονται στην ΑΕΚ. Η διοίκηση συνεχίζει τις επαφές με τους εκπροσώπους του Άραβα επενδυτή και υπάρχει αισιοδοξία πως τα πράγματα εξελίσσονται θετικά. Διαρρέεται πως υπάρχει κοινή γραμμή πλεύσης ανάμεσα στις δύο πλευρές και απομένει αυτή να πάρει γραπτή μορφή. Παράλληλα, σήμερα αποφασίζει το δικαστήριο για την αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων της ΑΕΚ κατά του Μάκη Ψωμιάδη. Οι «κιτρινόμαυροι» θεωρούν πως μπορεί υπό προϋποθέσεις να ανοίξει ο δρόμος ώστε να πάρει η ΠΑΕ μέρος των 30 εκατομμυρίων ευρώ (με τους τόκους έχουν φτάσει περίπου στα 80 εκατ.) που διεκδικεί από τον άλλοτε μεγαλομέτοχο του συλλόγου. Πάντως είναι αμφίβολο ακόμη κι αν υπάρχει θετική εξέλιξη πόσα χρήματα θα πάρει η «Ένωση» (από κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων) και πότε θα συμβεί αυτό".


ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Αισιόδοξα μηνύματα στέλνει η εφημερίδα στο ρεπορτάζ της υπόθεσης Ψωμιάδη: "Παίρνει λεφτά η ΑΕΚ" είναι ο κεντρικός τίτλος της ΩΡΑΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ η οποία συμπληρώνει: "Με τη σημερινή απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα γίνεται το πρώτο βήμα για να επιστραφούν στην Ένωση τα χρήματα που έκαναν... φτερά επί εποχής Ψωμιάδη". Στα αγωνιστικά πάλ

Keywords
Τυχαία Θέματα