Kολοβέτσιος: Είμαστε πειστική ομάδα

11:42 30/8/2014 - Πηγή: AEK365

Ήταν και χθες από τους κορυφαίους παίκτες της ΑΕΚ. Βρήκε μάλιστα και το δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος μίλησε για το ματς με τον Φωκικό, αλλά και για τη συνέχεια.

«Το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα κέρδισε και μάλιστα με ένα ευρύ σκορ. Αυτό που θέλαμε δηλαδή. Ασφαλώς και αυτό που πέτυχα είναι πολύ ευχάριστο για μένα και μου δίνει δύναμη για την συνέχεια. Το πιο σημαντικό είναι αυτό που είπα και πριν, ότι δηλαδή κέρδισε η ομάδα και κατά ένα μεγάλο ποσοστό εξασφαλίσαμε την πρόκριση», είπε αρχικά ο αμυντικός της ΑΕΚ,

ενώ για τα σημάδια βελτίωσης που δείχνει η ομάδα τόνισε: «Η ομάδα δουλεύει καθημερινά. Εντάξει δεν νομίζω ότι είχαμε τόσο καλή εικόνα όπως στα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά και πάλι πιστεύω ότι ήμασταν πειστικοί ως ομάδα. Παίξαμε όσο έπρεπε για να κερδίσουμε».

Καταλήγοντας ρωτήθηκε και για το γεγονός ότι η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει αρκετές φορές ομάδες που παίζουν κλειστά:
«Τέτοια παιχνίδια θα τα έχουμε πολύ συχνά εμείς σαν ΑΕΚ. Όλοι οι αντίπαλοι μας θα κλείνονται πολύ πίσω και είναι ένας τρόπος παιχνιδιού ο οποίος θα μας δυσκολέψει πάρα πολύ. Εμείς οφείλουμε να δουλέψουμε στην προπόνηση πάνω σε αυτό το σύστημα έτσι ώστε να «ξεκλειδώνουμε» αυτές τις ομάδες».

Keywords
Τυχαία Θέματα