H Τούμπα και ο Βιντιάδης

09:17 20/10/2012 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Μοιρασμένο είναι το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας σήμερα, γράφοντας αρχικά για τις σκέψεις Βιντιάδη, με την ΩΡΑ να γράφει: "Ασφυξία τέλος! Ολοκληρωμένο πλάνο Βιντιάδη για την άμεση αντιμετώπιση των υποχρεώσεων που "πνίγουν" την ΠΑΕ ΑΕΚ. Στόχος να ξεκαθαρίσει με το "καλημέρα" το τοπίο στις υποχρεώσεις προς τρίτους, που καθημερινά εκθέτουν την Ένωση". Σχετικά με το ματς της Τούμπας

η εφημερίδα τονίζει: "Κυνήγι βαθμών στο... καμίνι, για την ΑΕΚ, στην πιο δύσκολη επίσκεψή της στη Θεσσαλονίκη, εδώ και χρόνια. Πίεση παντού, κάλυψη χώρων και ψάξιμο στην κόντρα η αποψινή συνταγή. Γιάγκο - Κουτρουμπής στα στόπερ. Ξεκινάει μπροστά από τον Αρκούδα ο Βαλεντίνος Βλάχος. Πιο προωθημένος ο Κατίδης και χωρίς καθαρό φορ. Πολύ δουλειά στα στημένα στην τελευταία προπόνηση για την ΑΕΚ".

SPORTDAY

Για προσπάθεια της ΑΕΚ να χτυπήσει στην κόντρα απόψε τον ΠΑΟΚ, κάνει λόγο η εφημερίδα, γράφοντας στο ρεπορτάζ της: "Η «Ένωση» είναι ουραγός, πραγματοποιεί το χειρότερο ξεκίνημα της ιστορίας της στο πρωτάθλημα και τα φίδια έχουν αρχίσει να ζώνουν τους φίλους της για το ενδεχόμενο υποβιβασμού που πλέον δεν αποτελεί κινδυνολογία αλλά ορατή πιθανότητα. Όλοι ελπίζουν η επανεκκίνηση που επιχειρήθηκε στο διάστημα της διακοπής με την έλευση του Έβαλντ Λίνεν στον πάγκο να λειτουργήσει θετικά, παρότι το πρόγραμμα δεν είναι σύμμαχος της ομάδας που αντιμετωπίζει στην επόμενη τετράδα αγώνων ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό με παρένθεση τον ισχυρό Πλατανιά". Στα διοικητικά η SD αναφέρει: "Αισιόδοξοι μεν για την ολοκλήρωση του deal, αλλά και ανήσυχοι για τις καθυστερήσεις που υπάρχουν από την πλευρά του ενδιαφερόμενου επενδυτή είναι οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΑΕΚ. Αυτό που προβληματίζει είναι η αναβλητικότητα που παρουσιάζει σε μια σειρά από θέματα που θα μπορούσαν να είχαν προχωρήσει για να κερδηθεί χρόνος, όπως ο έλεγχος από ορκωτούς λογιστές ή η ταυτοποίηση των οικονομικών στοιχείων με την Εφορία. Η επόμενη εβδομάδα είναι καθοριστική για την υπόθεση, την ώρα που δεν υπάρχουν περιθώρια για νέες καθυστερήσεις αφού η θηλιά των χρεών σφίγγει γύρο από το λαιμό της ΑΕΚ".

GOAL

Για πίστη στην ΑΕΚ για αλλαγή, αναφέρει η εφημερίδα στο ρεπορτάζ της, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: "Με νέα ψυχολογία η ΑΕΚ πάει σήμερα στην Τούμπα. Επιμένει στο 4-60 ο Λίνεν που θέλει πρώτα να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Από εβδομάδα οι εξελίξεις με τον Βιντιάδη", γράφει και για τα διοικητικά το Goal, το οποίος προσθέτει σχετικά με τον Κατσουράνη: "Την τυπική αποδέσμευση του Κατσουράνη περιμένουν στην Ένωση".

Keywords
Τυχαία Θέματα