H ώρα του Βιντιάδη...

09:13 28/9/2012 - Πηγή: AEK365

SPORTDAY

Στην αναμονή ευχάριστων νέων από το Λονδίνο είναι στην ΑΕΚ και η εφημερίδα το τονίζει ως βασικό στο ρεπορτάζ της Ένωσης, γράφοντας χαρακτηριστικά: "Αυτό που περιμένουν οι άνθρωποι της Ένωσης, σήμερα, δεν είναι το «μπαίνουμε» αλλά το «πώς μπαίνουμε» από την πλευρά των Βιντιάδη - Χάρις.

Χθες ο Δημητρέλος ενημερώθηκε τηλεφωνικά από τον ίδιο τον Βιντιάδη για το περιεχόμενο της επιστολής και ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης ζήτησε να δημοσιοποιηθεί το περιεχόμενο της επιστολής προκειμένου

να γνωρίζει ο κόσμος τι συμβαίνει.

Αυτό που πιθανότατα δεν θα δημοσιοποιηθεί είναι τα έξτρα οικονομικά στοιχεία που σκοπεύουν να ζητήσουν οι αγοραστές, έτσι ώστε να είναι 100% καλυμμένοι πως πράττουν το σωστό. Η κίνηση των Βιντιάδη, Χάρις να ζητήσουν κι άλλα στοιχεία γίνεται επειδή, όπως όλα δείχνουν, δεν πρόκειται να στείλουν ορκωτούς ελεγκτές στα Σπάτα για να εξακριβώσουν την ακρίβεια των οικονομικών δεδομένων που τους έδωσε η ΠΑΕ.

Οι υποψήφιοι επενδυτές δεν πρόκειται να βάλουν άμεσα τα 13 εκατ. ευρώ που υπολογίζεται πως απαιτούνται για να βγει η σεζόν, αλλά -όπως είναι γνωστό- σκοπεύουν να μπουν σταδιακά στην ΠΑΕ καταβάλλοντας τμηματικά το ποσό. Μένει να ξεκαθαρίσει ποιο θα είναι το αρχικό κεφάλαιο. Κάποιοι το οριοθετούν στα 2,5-3 εκατ. ευρώ και στην ΑΕΚ θεωρούν πως πρέπει να μπουν 4-5 εκατ. ευρώ για να τακτοποιηθούν οι άμεσες υποχρεώσεις".

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για "αποκάλυψη Βιντιάδη" κάνει λόγο η εφημερίδα η οποία αναφέρει ότι αναμένεται η επίσημη τοποθέτησή του, γράφοντας: "Ενημερώνει επίσημα σήμερα εγγράφως τον Θωμά Μαύρο, για όλες τις κινήσεις του μέχρι σήμερα. "Έχουμε πλέον ξεκάθαρη εικόνα, όλα είναι θετικά", το μήνυμα που βγαίνει από την πλευρά του Έλληνα επιχειρηματία. "Δύσκολο να το καταλάβει ο κόσμος, αλλά για τα δεδομένα της υπόθεσης, στην πραγματικότητα τρέχουμε με... χίλια". Πολύ πιθανό να είναι περισσότερα από 3 εκατ. ευρώ τα χρήματα για το ξεκίνημα. Ολοκληρώνει παράλληλα το πλάνο του για την οργάνωση της ΠΑΕ".

GOAL

Οι χθεσινές δηλώσεις του Θωμά Μαύρου αποτελούν κεντρικό θέμα της εφημερίδας στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, επιλέγοντας να προβάλλει την ατάκα: "Το μυστικό είναι η φλόγα της διάκρισης, αυτό προσπαθώ να περάσω στα παιδιά, να μπουν για να κερδίσουν και να πάρουν τα πάνω του". Στα διοικητικά, το Goal γράφει:"Εν αναμονή της τοποθέτησης. Σήμερα ή στις αρχές της άλλης εβδομάδας οι Βιντιάδης και Χάρις ανοίγουν τα χαρτιά τους, με τις ενδείξεις να συγκλίνουν στο ότι θα μπουν, αλλά με μικρό ποσό".

Keywords
Τυχαία Θέματα