H Seymour Pierce και τα 10 εκατ.!

08:32 25/10/2012 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

«Στην Αθήνα η Seymour Pierce!», είναι ο βασικός τίτλος της εφημερίδας, η οποία τονίζει: «Τη Δευτέρα στην Ελλάδα οι δύο βασικοί συνεργάτες του Κιθ Χάρις για να διαμορφώσουν από κοινού με τον Δημήτρη Βιντιάδη το τελικό πλάνο εισόδου στην ΠΑΕ ΑΕΚ». Επίσης,

επισημαίνεται: «Ξεκάθαρος πλέον ο στόχος να πάρουν άμεσα το 51%, που είναι και ο λόγος που δεν έχει γίνει ακόμη η επίσημη κίνηση». Εξάλλου, η ΩΡΑ αναφέρεται και στην έκκληση των παικτών στον κόσμο για στήριξη, με τον τίτλο: «Ελάτε στο γήπεδο!».

SPORTDAY

«ΜΠΑΣΙΜΟ ΜΕ 10 ΕΚΑΤ.!», είναι ο τίτλος της εφημερίδας για την ΑΕΚ, ενώ τονίζεται ότι: «Εκπρόσωποι της Seymour Pierce του Χάρις ταξιδεύουν στην Αθήνα τη Δευτέρα για τελικές επαφές με Βιντιάδη. Πιθανό να μπει άμεσα όλο το ποσό για την πλειοψηφία».

GOAL

«ΜΑΖΙ ΤΑ... ΦΑΓΑΝΕ», «Το Goal αναλύει τις φιλίες, τις κόντρες και τα παιδιαρίσματα των μετόχων του 2004 που ακόμη σφάζονται και δεσμεύουν την ΑΕΚ».

LIVE SPORT

«Ερχόμαστε», είναι ο τίτλος της εφημερίδας, η οποία τονίζει: «Οι άνθρωποι του Χάρις στην Αθήνα για να προχωρήσουν το deal». «Κλειστά στόματα στις μηνύσεις Κιντή». «Παρέμβαση παικτών με αιχμές για τη διοίκηση: "Εξηγήστε μας γιατί δεν παίζουμε στην Ευρώπη"»...

Keywords
Τυχαία Θέματα