H Samsung πλήρωσε την Apple 1 δισ. σε κέρματα !

16:40 1/7/2013 - Πηγή: AEK365

Η Samsung πριν από λίγο καιρό είχε καταδικαστεί να πληρώσει πρόστιμο ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων στην Apple καθώς σύμφωνα με το κατηγορητήριο είχε αντιγράψει την τεχνολογία της εταιρείας.

Και όντως το Σάββατο, η Samsung εκπλήρωσε την υποχρέωσή της μόνο που έδωσε τα χρήματα σε... κέρματα!

Το πρωί του Σαββάτου στις εγκαταστάσεις της Apple

έφτασαν πάνω από 30 οχήματα που μετέφεραν κέρματα αξίας 5 λεπτών το καθένα!

Ο διευθυντής της Apple, Τιμ Κουκ, ενημερώθηκε από τον γενικό διευθυντή της Samsung, Λι Κουν Χι, ότι η εταιρεία του αποφάσισε να πληρώσει το πρόστιμο του σε κέρματα.

Η απόφαση του δικαστηρίου δεν διευκρινίζει τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει η πληρωμή του ποσού στην Apple, οπότε η Samsung έχει την απόλυτη ευχέρεια να καθορίσει τον τρόπο με τον οποίο θα εξοφλήσει το πρόστιμο.

Τώρα η Apple έχει μπόλικη δουλειά καθώς θα πρέπει να καταμετρηθούν τα κέρματα, αλλά και να βρουν μια τράπεζα που θα δεχθεί όλο αυτό το ποσό!

Ο Λι Κουν Χι, πρόεδρος της Samsung Electronics, ανακοίνωσε στα ΜΜΕ ότι η εταιρεία του δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια να δέχεται προσβολές από μια «παρέα τύπων με στυλ» και αν θέλουν όντως να παίξουν βρώμικα τότε θα γίνει έτσι.

«Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα κέρματα για να πίνετε αναψυκτικά εφ' όρου ζωής ή να τα λιώσετε για να κάνετε υπολογιστές, δεν είναι πρόβλημά μου, εγώ ξεπλήρωσα τις οφειλές μου σύμφωνα με ό,τι προβλέπει ο νόμος», ανέφερε ο Κουν Χι.

Keywords
Τυχαία Θέματα