H Nova οδηγεί τον ΣΚΑΪ στα δικαστήρια!

11:11 28/8/2013 - Πηγή: AEK365

Η διαμάχη ανάμεσα στα δύο κανάλια συνεχίζεται και μετά τους ισχυρισμούς του ΣΚΑΪ ότι η Nova εκπέμπει παραπλανητική διαφήμιση για το «ποδοσφαιρικό πακέτο» και τους ισχυρισμούς ότι δεν φοβάται ούτε τις ύβρεις ούτε τις απειλές, οι ιθύνοντες του συνδρομητικού καναλιού περνούν στην αντεπίθεση.

Όπως χαρακτηριστικά λένε κύκλοι της Nova, «Τη στιγμή που το συγκρότημα

του ΣΚΑΪ μέσα από τα ΜΜΕ του, προβαίνει σε αήθεις επιθέσεις κατά της Nova, κάνοντας λόγο για "παραπλανητική διαφήμιση", την ίδια ώρα συνεχίζει να κλέβει εικόνα από τον "αέρα" των καναλιών Novasports και να στήνει εμπορική εκπομπή για το πρωτάθλημα της Super League, χωρίς να πληρώνει το ανάλογο αντίτιμο για τα στιγμιότυπα.

Ο ΣΚΑΪ έχει επιλέξει να μην πληρώνει τη Nova και παράλληλα έχει προχωρήσει στην προβολή δύο εκπομπών («ΣΚΑΪ Γκολ», Κυριακή 18/08 και 25/08). Και όλα αυτά ενώ υπάρχει η περσινή δικαστική απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων για τα στιγμιότυπα, που δικαίωνε τη Nova.

Η Nova, η οποία πληρώνει εδώ και χρόνια εκατοντάδες εκατομμύρια, προκειμένου να διαθέτει αποκλειστικά τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν έμεινε απαθής και προχώρησε σε άμεσες νομικές ενέργειες προκειμένου να προασπίσει τα συμφέροντα της».

Παράλληλα, από το συνδρομητικό κανάλι ξεκαθαρίζουν ότι έστειλαν δύο εξώδικα στον ΣΚΑΪ, με τα οποία «φιλοδοξούν να θέσουν τους πάντες προ των ευθυνών τους». Το ένα αφορά «την αήθη επίθεση και συκοφαντική δυσφήμηση που δέχτηκε η Nova από τα ΜΜΕ του ΣΚΑΪ για την διαφήμιση της» και το άλλο «την παράνομη ενέργεια να κλέβει εικόνα και να προβάλλει στιγμιότυπα της Super League, στήνοντας εμπορική εκπομπή χωρίς να πληρώνει».

Κύκλοι της Nova τονίζουν άλλωστε ότι είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν κανέναν να βλάψει το κανάλι, δίνοντας πλέον το λόγο στη ελληνική δικαιοσύνη!

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα