CNN: Ο ευρωπαϊκός αγώνας του μίσους

20:42 22/6/2012 - Πηγή: AEK365

Τα βλέματα όλης της Ευρώπης, αλλά και της Αμερικής είναι απόψε συγκεντρωμένα στην αποψινή αναμέτρηση Γερμανίας-Ελλάδας. Η σύνδεση του αγώνα με την πολίτικη παρόλο που γίνεται κάθε προσπάθεια να αποφεχθεί από τους παίκτες δυναμιτίζεται συνεχώς από τα διάφορα δημοσιεύματα.

Λίγες ώρες πριν τον αγώνα το σάιτ τιυ αμερικανικού δικτύου CNN έχει ως πρώτη είδηση την αναμέτρηση με τίτλο «Ο ευρωπαϊκός αγώνας του μίσους», όπου περιγράφεται με τον πλέον γλαφυρό τρόπο το κλίμα που έχει διαμορφωθεί.

«Μετά

από μήνες αναταραχής στις χρηματοπιστωτικές αγορές της Ευρώπης, η Ελλάδα έχει την μοναδική ευκαιρία να κάνει κάτι -πράγμα που θα φαινόταν εντελώς αδιανόητο μερικές εβδομάδες πριν- ότι λίγες εβδομάδες πριν θα φαινόταν αδιανόητο- να βγάλει δηλαδή την Γερμανία νοκ άουτ.

Δεν είναι φυσικά το ενιαίο νόμισμα αλλά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου όπου η Ελλάδα μπορεί να πάρει το αίμα της πίσω για τα σκληρά που της έχει επιβάλλει η Γερμανία τους τελευταίους μήνες», αναφέρει το δημοσιευμα.

Το άρθρο αναφέρει ότι οι Ελληνες έχουν έντονα ανεπτυγμένα αντι-γερμανικά αισθήματα καθώς δεν είναι μόνο τα μέτρα λιτότητας αλλά και οι ναζί που έκαναν τους Ελληνες να υποφέρουν κατά τη διάρκεια του β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα