BILD: Μολότοφ από Ολυμπιακούς στο μαγαζί του Τζαβέλλα

08:55 22/4/2014 - Πηγή: AEK365

Τους οπαδούς του Ολυμπιακού χαρακτηρίζει ως ενόχους για την επίθεση στην καφετέρια του Γιώργου Τζαβέλλα η γερμανική εφημερίδα, «Bild» που ασχολείται με εκτενές ρεπορτάζ και φιλοξενεί, μάλιστα, δηλώσεις του Ελληνα άσου.
«Η οργή ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό μετά τον ημιτελικό του κυπέλλου δεν σταματά, αφού δεν ήταν μόνο τα πεταμένα ψάρια στον

πάγκο του Ολυμπιακού, ούτε και οι πάρα πολλοί πυρσοί στην κερκίδα, αλλά έγιναν και χειρότερα, αφού μετά τη νίκη της ομάδας από την Θεσσαλονίκη, υπήρξε εμπρηστική επίθεση στον Γιώργο Τζαβέλλα», αναφέρει χαρακτηριστικά στον πρόλογο του το ρεπορτάζ της «Bild».
«Οπαδοί της ομάδας του Πειραιά έριξαν βόμβες μολότοφ στο μαγαζί του πρώην παίκτη της Αΐντραχτ Φρανκφούρτης. Ευτυχώς το μπαρ είχε κλέισει και δεν υπήρχαν τραυματίες», συμπληρώνεται στο δημοσίευμα, στο οποίο φιλοξενούνται και δηλώσεις του άσου του ΠΑΟΚ.
«Ελπίζω οι δράστες να συλληφθούν σύντομα, Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός», φέρεται να δήλωσε στη γερμανική εφημερίδα ο Ελληνας διεθνής.

Keywords
Τυχαία Θέματα