AEK Alert!

20:09 23/9/2014 - Πηγή: AEK365

Του Λουκά Μαστροδήμου

Δεκαεπτά μήνες και δέκα ημέρες από τη στιγμή που βρέθηκε στο «σημείο 0», η ΑΕΚ ξανασυναντά τον Πανθρακικό. Από τους 18 παίκτες της αποστολής της ΑΕΚ εκείνη την «μαύρη νύχτα» (14-4-2013) στο ΟΑΚΑ, στην ομάδα συνεχίζει μόνο ο Ανάκογλου, ενώ κάτοικοι Κομοτηνής παραμένουν πέντε: οι Μπαϊκαρά, Χρήστου και Σερφά, που αγωνίστηκαν, και οι Λαδάκης - Τζάνης, που κάθονταν στον πάγκο. Αφορμής δοθείσης,

το aek365 αναζήτησε τα ίχνη των πρώην κιτρινόμαυρων...

Γιάννης Αραμπατζής: Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Ερμής Αραδίππου στην Κύπρο, ενώ η φετινή σεζόν τον βρίσκει στη ρουμανική Άστρα Τζιούρτζιου.

Ρότζερ Γκερέιρο: Επέστρεψε στην Βραζιλία και μάλιστα στα... χαμηλά πατώματα. Μετά από την Γκουαρατινγκουετά, σειρά έχει η Κομέρσιαλ.

Ταξιάρχης Φούντας: Δόθηκε δανεικός από την Σάλτσμπουργκστην θυγατρική της, την Λίφερινγκ, κι εν συνεχεία στην Γκρέντιγκ, ενώ από φέτος συνεχίζει στον Πανιώνιο.

Φώντας Φέτσης: Πέρυσι αγωνίστηκε στη Δόξα Βύρωνα μέχρι τον Δεκέμβριο, ενώ και φέτος βρίσκεται στην Football League 2 με τη φανέλα του Εθνικού.

Αντώνης Ρίκκα: Την περσινή σεζόν μετακόμισε στο Παρίσι για λογαριασμό της Ρεντ Σταρ, ομάδας τρίτης κατηγορίας. Πλέον αγωνίζεται στην Football League με τον Αιγινιακό.

Αντώνης Πετρόπουλος: Πριν επιστρέψει στον ΟΦΗ, έκανε μια καλή χρονιά με τον Απόλλωνα πέρυσι (12 γκολ, 25 αγώνες), αλλά δεν γλίτωσε τον υποβιβασμό.

Τάσος Τσουμάγκας: Ακολούθησε την ΑΕK πέρυσι, όμως δεν έπεισε. Σύμφωνησε με τη Νίκη Βόλου, δοκιμάστηκε στον Πανιώνιο, συνεχίζει στην Football League 2 (Πανελευσινιακό).

Βαλεντίνος Βλάχος: Έκανε το άλμα για την βελγική Μπριζ, αλλά πέρυσι επέστρεψε ως δανεικός στον Άρη στο β' μισό της σεζόν.

Γιάννης Καραλής: Η περσινή σεζόν τον βρήκε στην Καλλιθέα, από την οποία έμεινε ελεύθερος με προσφυγή. Φέτος, θα τεθεί αντιμέτωπος της ΑΕΚ με τον ΑΟ Χανιά.

Μαυρουδής Μπουγαΐδης: Αγωνίστηκε στην β' ομάδα της ισπανικής Γρανάδα και ως δανεικός στον Άρη. Φέτος δόθηκε εκ νέου δανεικός στην πολωνική Λέχια Γκντανσκ.

Παύλος Μητρόπουλος: Ολοκλήρωσε το συμβόλαιό του με τον Παναιτωλικό, αγωνιζόμενος ως δανεικός στον Πανιώνιο και υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο με τους κυανέρυθρους.

Γιώργος Κουτρουμπής: Υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό με τον οποίο πέρυσι έκανε μια πολύ γεμάτη σεζόν. Φέτος, μετρά 4 συμμετοχές σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Θοδωρής Μοσχονάς: Υπερασπίστηκε σε 18 ματς την εστία του Φωστήρα, που βρέθηκε στα play off της Football League, κι από φέτος ανήκει στον Λεβαδειακό.

Ανδρέας Σταματής: Μετά από ένα πέρασμα σε Πανηλειακό και Ηρακλή Ψαχνών, βρήκε φέτος στέγη στον Πιερικό, ομάδα της Football League.

Δημήτρης Αναστασόπουλος: Δοκιμάστηκε και υπέγραψε στη Γιαν Ρέγκενσμπουργκ (Γ' γερμανίας), κατέληξε στην Αναγέννηση Καρδιτσας, αλλά τον Ιανουάριο κατέθεσε προσφυγή.

Σωκράτης Τσουκαλάς: Αγωνίστηκε και την περσινή σεζόν στην ΑΕΚ, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία, και από φέτος συνεχίζει στην Football League (Φωκικό).

Μιχάλης Παυλής: Μια κατηγορία μόνος του. Σάρκα από τη σάρκα του Δικέφαλου, σταμάτησε πέρυσι την καριέρα του και συνεχίζει ως βοηθός προπονητής στην Κ17 της ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα