9 μήνες μετά τον τελικό της ντροπής

09:32 8/1/2014 - Πηγή: AEK365

Με δυο παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα ο 3ος γύρος του Κυπέλλου Ελλάδας με το ενδιαφέρον να στρέφεται στο "Γ. Καραϊσκάκης" εκεί όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης (20:00 ΟΤΕ SPORT 4).
Οι δυο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες, για τον θεσμό του Κυπέλλου, εννέα μήνες μετά τον τελικό του ΟΑΚΑ

όπου ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει 3-1 στην παράταση αφού πρώτα στην κανονική διάρκεια, και με το σκορ στο 1-1, ο Γιάχος δεν έδωσε πέναλτι στο χέρι του Μανιάτη πάνω στην γραμμή του τέρματος. Μεγάλη στιγμή εκείνου του τελικού ήταν και η αποχώρηση των οπαδών του Ολυμπιακού πριν την απονομή με την αιτιολογία να... προλάβουν τον ηλεκτρικό.
Ο Μίτσελ για το σημερινό παιχνίδι έχει αφήσει εκτός αποστολής Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σάμαρη, Φουστέρ και Μήτρογλου και έτσι η πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού είναι η εξής: Μέγιερι, Παπάζογλου, Σιόβας, Μανωλάς, Χολέβας ή Μπονγκ, Εντινγκά, Μασάντο, Βάις, Ολαϊτάν, Ντομίνγκες, Σαβιόλα.
Στον πάγκο θα είναι οι Κάρολ, Μπονγκ, Κάμπελ, Μανιάτης, Πελέ, Βέργος και Βούρος.
Ο Αστέρας Τρίπολης θα παραταχθεί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα δίχως να έχει στην διάθεση του τον Ντε Μπλάσις. Η αποστολή: Ερνάντεζ, Μπαντής, Τσαμπούρης, Κυριακόπουλος, Κοντοές, Σανκαρέ, Γκόιαν, Ζησόπουλος, Σέτι, Ουσέρο, Εντό, Γογωνάς, Μουνάφο, Κάφα, Ουρτάδο, Μπαράλες, Χουάνμα, Καράσκο.

Keywords
Τυχαία Θέματα