100 παιχνίδια, πολλές πίκρες

09:06 1/10/2014 - Πηγή: AEK365

ΦΑΣΗ ΟΜΙΛΩΝ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
ΜΑΛΜΕ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σεργκέι Καράσεφ (Ρωσία)

Στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στη Σουηδία κόντρα στη Μάλμε στο 100ο παιχνίδι του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.
Στην ομάδα του λιμανιού είναι ενοχλημένοι με τα όσα είπε ο προπονητής των πρωταθλητών Σουηδίας, με τον Άγκε Χαρέιντε να υποστηρίζει πως η Σάλτσμπουργκ, που απέκλεισε η ομάδα του στα play

off, είναι καλύτερη και πως η Ατλέτικο Μαδρίτης στο Φάληρο χάρισε ένα γκο
Η ομάδα του Μίτσελ έχει να σπάσει αρκετές... κατάρες και μια από αυτές είναι πως σε 8 παιχνίδια έχει παίξει, στην Ευρώπη, την 1η Οκτωβρίου έχει 2 νίκες και 6 ήττες με συντελεστή 7-21.
Επιπλέον, δεν έχει ξεκινήσει ποτέ με δυο νίκες τις δυο πρώτες αγωνιστικές των ομίλων και τέλος θα επιδιώξει να πάρει το "διπλό" σε μια έδρα όπου η Μάλμε δεν έχει χάσει από τη σεζόν 2011-2012.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με τερματοφύλακα τον Ρομπέρτο, δεξί μπακ τον Ελαμπντελαουί, στόπερ τους Μποτία και Αμπιντάλ με τον Μασουακού να είναι το αριστερό μπακ. Ο Μιλιβόγεβιτς με τον Κασάμι θα είναι τα αμυντικά χαφ και ο Μανιάτης με τον Αφελάι θα κινούνται πιο μπροστά. Πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μήτρογλου θα είναι ο Τσόρι.
Στην αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκονται και οι Χουτεσιώτης, Μέγερι, Αυλωνίτης, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντουρμάζ, Γιαννούλης, Εντινγκά, Σαλίνο και Βέργος.
Από την άλλη μεριά, η Μάλμε που φιλοδοξεί να κάνει στον Ολυμπιακό ό,τι τα προηγούμενα χρόνια, η Μόλντε, η Χέρενφεν, η Μακάμπι κ.α. θα παραταχθεί με τους Όλσεν, Τίνερχομ, Χελάντερ, Γιόχανσον, Ρικαρντίνιο, Αντού, Χάλστι, Φόρσερμπεργκ, Έρικσον, Θέλιν και Ρόζενμπεργκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα