Ζητείται επειγόντως μεταφραστής για την Τρόικα!

Απορώ πραγματικά με το βαθμό επαγγελματικής διαστροφής των κ.κ. Τόμσεν, Μορς και Μαζούχ -των γνωστών εκπροσώπων της Τρόικας των δανειστών, δηλαδή. Έπειτα από τρία χρόνια ατέρμονων «πήγαινε - έλα» στην Αθήνα, θα έπρεπε κανονικά να έχουν πάρει των ομματιών τους και να μας έχουν εγκαταλείψει προ πολλού.

Προφανώς, όμως, όλο αυτό το διάστημα που μεσολάβησε, από τότε που άρχισε η ομάδα Τόμσεν τα «σούρτα-φέρτα» στην Ελλάδα μέχρι σήμερα, οι άνθρωποι είτε στερούνται
μεταφραστή είτε δεν έχουν μάθει καλά ελληνικά -αν και θα έπρεπε, «δικά μας» παιδιά έχουν γίνει πλέον. Διότι δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους να ζητάνε τόσο καιρό απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων -των επίορκων, έστω- και να εισπράττουν την κωλυσιεργία της κυβέρνησης, ενώ τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα οργιάζουν. Ενδεικτικά, σταχυολογώ μερικούς τίτλους από την επικαιρότητα της τελευταίας εβδομάδας: «Σκότωσαν το δήμαρχο Παγγαίου, καταδικάστηκαν, αλλά πληρώνονται!», «Ο ισοβίτης συνεργάτης του Παπαγεωργόπουλου πληρώνεται ακόμα!», «Οι επίορκοι του ΙΚΑ Καλλιθέας αμείβονταν από το Δημόσιο επί 11 μήνες!».
Keywords
Τυχαία Θέματα