Βρε, δεν πα να λέτε…

Το αυτοκίνητο είναι πάθος, όσα χαράτσια κι αν ρίξετε. Το σχέδιο «δαιμονοποίηση του αυτοκινήτου» καλά κρατεί από τις κυβερνήσεις των τελευταίων ετών. Οι ιθύνοντες των εμπλεκόμενων υπουργείων στύβουν το κεφάλι τους προσπαθώντας να βρουν τι άλλο μπορούν να φορολογήσουν σε ό,τι έχει σχέση με το αυτοκίνητο, προκειμένου να αρμέξουν έστω και την τελευταία στάλα από την ετοιμοθάνατη πλέον… αγελάδα. Ελα όμως που αντί για γάλα η κάποτε παχιά αγελάδα βγάζει αίμα...

Ξέρετε όμως γιατί τα κάνουν όλα αυτά; Γιατί γνωρίζουν
πολύ καλά πως ο Ελληνας αγαπάει το αυτοκίνητο όσο κανένα άλλο αντικείμενο. Αγαπάει την τεχνολογία, τη δύναμη, την άνεση. Αγαπάει τους αγώνες και όποτε του δίνεται η ευκαιρία για κάτι θεαματικό και συνάμα αξιοπρεπές το δείχνει.

Ηξεραν ότι ο Ελληνας θέλει να αλλάζει το αυτοκίνητό του κάθε πέντε χρόνια και φορολόγησαν υπέρμετρα -σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη- τις πωλήσεις νέων αυτοκινήτων. Γνωρίζουν πως σήμερα ο Ελληνας αναβάλλει την αλλαγή του αυτοκινήτου του και αμέσως υπερφορολογούν τη χρήση του. Με αυτές τις πολιτικές βέβαια κατέστρεψαν μια αγορά που κάποτε συνείσφερε με περίπου 1,2 δισ. ευρώ στα δημοσιονομικά έσοδα. Σήμερα το νούμερο αυτό είναι σχεδόν 85% κάτω…

Βέβαια, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε και φίλους μας που τελικά… έσπασαν από τις παραπάνω πολιτικές. Αυτοί που κάποτε γούσταραν να διαβάζουν για αυτοκίνητα όντας διαρκώς εν δυνάμει αγοραστές. Ή έτσι τουλάχιστον νόμιζαν. Αυτοί, λοιπόν, σήμερα είναι οι πρώτοι που σιχτιρίζουν το αυτοκίνητο, γιατί απλά όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια.

Σίγουρα πολλοί από εμάς (τις αλεπούδες) που γουστάρουμε το αυτοκίνητο δεν τα… φτάνουμε. Κοινώς, δεν έχουμε τα χρήματα να αποκτήσουμε ένα καλό αυτοκίνητο. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν τα κάναμε κρεμαστάρια.

Ακολουθούμε το αυτοκίνητο και τη ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας του έστω ως θεατές. Δεν σιχτιρίζουμε το αυτοκίνητο, αλλά αυτούς που μας έφεραν σ’ αυτή την κατάσταση.

Βλέπουμε, για παράδειγμα, το νέο video της Ferrari La Ferrari και ακούγοντας τον ήχο της συνεχίζει -ακόμα και σήμερα- να «εισέρχεται το αρτηριακό αίμα στα σηραγγώδη σώματα του γεννητικού μας οργάνου, έχοντας ως αποτέλεσμα την ανέγερση».

Ναι, βλέπουμε το αυτοκίνητο πλέον στα sites και τις εφημερίδες όπως βλέπουμε τις θεογκόμενες στο «Playboy», ξέροντας δηλαδή πως δεν θα γίνουν ποτέ δικές μας.
Χαζεύουμε τα υπεραυτοκίνητα με… αυνανιστικές διαθέσεις, γιατί έτσι τους αξίζει. Και το βαρύ αχ που βγαίνει από το στήθος μας δεν είναι αχ ζήλειας και πικρίας που δεν μπορούμε να αποκτήσουμε αυτό το αυτοκίνητο, αλλά αχ πάθους.

Γιατί το αυτοκίνητο είναι ΠΑΘΟΣ, και έτσι θα συνεχίσει να είναι όσα χαράτσια και φόρους κι αν ρίξετε.
Keywords
Τυχαία Θέματα