Περί ML και λοιπών SUV...

Ισως σε κάποιους να φαίνεται άτοπο αυτή την περίοδο να κάνουμε μεγάλο θέμα την οδήγηση αυτοκινήτων που κοστίζουν 70.000-80.000 ευρώ στις χλιδάτες Αυστριακές Αλπεις. Το κάνουμε όμως επειδή -πολύ απλά- θέλουμε να πηγαίνουμε ανάποδα στο ρεύμα. Αντίθετα στην γκρίνια, τη μιζέρια και την κακομοιριά στην οποία μας έχουν ρίξει οι πολιτικάντηδες, που εμείς βέβαια εκλέξαμε.
Θέλουμε να ανεβάσουμε ψυχολογικά τον αυτοκινητικό κόσμο που μας διαβάζει. Βέβαια, αυτό
θα γίνει όταν σταματήσουν τα «αχ, βαχ» που κάνουν κάποιοι όταν διαβάζουν για αυτοκίνητα σαν την M-Class λόγω του ότι δεν θα μπορέσουν να τα αποκτήσουν. Το αυτοκίνητο, όμως, είναι χόμπι. Αυτά που γράφουμε να τα διαβάζετε για να περνάτε καλά και συνάμα να θαυμάζετε το ανθρώπινο μυαλό για ό,τι έχει καταφέρει. Σκεφτείτε πώς ήταν τα αυτοκίνητα πριν από 30 χρόνια και πώς είναι τώρα. Κι αν δεν θέλετε να πάμε μακριά, δείτε πώς ήταν τεχνολογικά η πρώτη M-Class και πού έχει φτάσει η τρίτη γενιά!
Από εκεί και πέρα, όσοι μπορούν και αποκτούν τέτοια αυτοκίνητα πρέπει επιτέλους κάποια στιγμή να... ξεστραβωθούν. Να μάθουν δηλαδή τι ακριβώς είναι αυτό που έχουν στα χέρια τους. Τι τεχνολογία...
Keywords
Τυχαία Θέματα