Ο τελικός των τελικών

Στον πέμπτο τελικό της σειράς, στον τελικό των τελικών, θα λύσουν τελικά τις διαφορές τους οι δύο αιώνιοι αφού οι πράσινοι επικράτησαν των ερυθρολεύκων στο ΟΑΚΑ.

Ήταν ένα παιχνίδι που στο πρώτο ημίχρονο είχε ιδιαίτερη ένταση και πίεση και από τις δύο ομάδες σε όλο το γήπεδο, με τον Ολυμπιακό να ανοίγει στο β’ 10λεπτο τη διαφορά στους 11 πόντους. Ο ΠΑΟ είχε μεγάλη συγκέντρωση στη συλλογή
των ριμπάουντ με καλές επιδόσεις τόσο στα αμυντικά όσο και στα επιθετικά, όμως δεν είχε βοήθεια από την περιφέρεια όπου ήταν άστοχος. Έπαιξε κυρίως μέσα στη ρακέτα με τους Βουγιούκα και στη συνέχεια με τον Μπατίστ, ενώ βοήθειες σημαντικές έδωσε στο β’ 10λεπτο ο Διαμαντίδης που στην αρχή του αγώνα ήταν εκνευρισμένος για αυτό και κάθισε στον πάγκο. Ο ΠΑΟ όμως είχε πρόβλημα στις επιστροφές του ενώ δεν είχε εναλλακτικές επιθετικές λύσεις. Υπήρχε πολύ καλό μαρκάρισμα πάνω στον Σπανούλη.

Ο Ολυμπιακός έως εκείνο το σημείο είχε πρόβλημα διαχείρισης ρυθμού. Έπαιζε γρήγορα αλλά έχανε και μπάλες. Αν και έπαιρνε ριμπάουντ έχανε τις ενδιάμεσες επιθέσεις αφού έκαναν αβίαστα λάθη οι παίκτες του. Στο μαρκάρισμα του Σπανούλη ο Ίβκοβιτς βρήκε λύσεις από τον Λο στο τέλος του ημιχρόνου που τελείωσε με 36-38.
Keywords
Τυχαία Θέματα