Είπε ναι και ο Σαμαράς;

Η είδηση μοιάζει απίστευτη: η τρικομματική κυβέρνηση ετοιμάζεται να διορίσει ένα μάτσο από κομματικά στελέχη της, που απέτυχαν να γίνουν βουλευτές στις τελευταίες εκλογές, σε διευθυντικές θέσεις περιφερειακών ή... ξεχασμένων ΔΕΚΟ.
Ιδού μερικά παραδείγματα: ένας εκπρόσωπος Τύπου στο πρώην κόμμα της Μπακογιάννη πάει στον ΟΣΥ (λεωφορεία και τρόλεϊ), ένας Πασόκος πρώην βουλευτής Τόλκας πάει στον ΕΛΟΤ,
ο πρώην βουλευτής Εξαρχος στον ΕΛΓΑ, ο πρώην βουλευτής Αποστολάκος στον ΟΠΕΚΕΠΕ, ο πολιτευτής Μπέσης στον ΕΛΓΟ, ο πολιτευτής Πανοζάχος στην ΕΒΖ κ.λπ. κ.λπ. Τη μοιρασιά έκανε μια τριμελής επιτροπή -κομματόσκυλων, εικάζω- από τη Ν.Δ., το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜ.ΑΡ.
Πρώτα απ’ όλα θεωρώ ότι δεν μπορεί ο Σαμαράς να γνωρίζει και να έχει εγκρίνει κάτι τέτοιο, γιατί απλούστατα είναι άκρως εξωφρενικό για την εποχή και το πνεύμα που θέλει ο ίδιος να δώσει στη διακυβέρνησή του. Εκτός αν θυμήθηκε για λίγο τον... πολιτικό του παρελθόντος και ξέχασε τον σημερινό πρωθυπουργό που έχει εκπλήξει ευχάριστα όσους τον αμφισβητούσαν και δικαιώσει απόλυτα όσους τον πίστευαν.
Keywords
Τυχαία Θέματα