Αύξηση της εγκληματικότητας αλλά και των νέων συνεργασιών ή σχέσεων

Απ’ τον περασμένο Οκτώβριο που εισήλθε ο Άρης στη Παρθένο για μια ασυνήθιστα μακρά διέλευση (λόγω της ανάδρομης πορείας του), η εστίαση της προσοχή όλων μας κατευθύνθηκε κυρίως σε θέματα υγείας, εργασίας, τάξης, καθαριότητας και βελτίωσης της καθημερινότητας. Πολλοί πήραν θαρραλέες πρωτοβουλίες σε εργασιακά θέματα, άλλοι ασχολήθηκαν με χειροτεχνίες, ενώ σημαντικός αριθμός ανθρώπων άλλαξε τη διατροφή του, απέβαλε βλαβερές συνήθειες και ασχολήθηκε με τη βελτίωση της υγείας του. Ήταν όμως και μια περίοδος με έντονο το στοιχείο της κριτικής.

Απ’
τις 3 Ιουλίου λοιπόν ο Άρης αλλάζει ζώδιο και το focus πλέον θα βρίσκεται σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών μέχρι το τέλος Αυγούστου. Έτσι θα δούμε το ξεκίνημα πολλών νέων σχέσεων και αποφάσεων γάμου. Ταυτόχρονα, ό,τι σχετίζεται με το δίκαιο και τη διπλωματία θα έρθει δυναμικά στην επιφάνεια. Όποιο ζώδιο διατρέχει ο Άρης σε μια περίοδο, είναι το πεδίο πολέμου, κατάκτησης νέων «εδαφών» αλλά και ανεξαρτησίας. Έτσι οι παραπάνω τομείς, θα είναι το πεδίο πολέμου αυτή την εποχή.

Ωστόσο λόγω των πολλών και ισχυρών όψεων που θα σχηματίσει, ειδικά μέσα στον Ιούλιο, είναι πολύ πιθανό να αυξηθεί ιδιαίτερα η εγκληματικότητα, η βία, η χειραγώγηση, οι σεξουαλικές εμμονές και τα εγκλήματα πάθους, τα ατυχήματα, οι σεισμοί και άλλα δυνατά φαινόμενα, γεωλογικά και κοινωνικά. Επίσης όλοι μας θα πρέπει να προσέξουμε τις εξάρσεις θυμού κι εγωισμού – εγωισμός που θα τείνει να μάς τυφλώνει. Ίσως λόγω αδυναμίας κι αναποφασιστικότητας, θυμώνουμε με τον εαυτό μας και τα βάζουμε με τους άλλους. Ο Άρης απ’ το Ζυγό πάσχει από εξάρτηση στους άλλους, οπότε τα φαινόμενα προσκόλλησης σε σχέσεις θα γίνουν πιο έντονα, κάτι που θα φέρει και απότομους χωρισμούς.

Ταυτόχρονα, η ανάδρομη πορεία του Ερμή μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου, δεν θα διευκολύνει τα πράγματα, ενώ η εποχή αντενδείκνυται για ξεκινήματα.
[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα