Ζούρος: «Υπάρχει καταπληκτική ατμόσφαιρα»

22:12 3/7/2012 - Πηγή: OnSports

Η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών μετράει μία νίκη απέναντι στην Ιορδανία στο Προολυμπιακό Τουρνούα με τον Ηλία Ζούρο να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες του.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport-fm 94,6» και τόνισε μεταξύ άλλων για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα: «Υπάρχει μία καταπληκτική ατμόσφαιρα από τους παίκτες και από τους ανθρώπους που υπάρχουν τριγύρω. Είναι εύκολο την περίοδο αυτή, μετά τα πολλά παιχνίδια, κάθε άνθρωπος να θέλει ξεκούραση για να ξαναβρεί τις δυνάμεις του. Όλοι όμως έχουν βάλει την Εθνική πάνω από όλα. Υπάρχουν παιδιά που δεν

είχαν ούτε μία μέρα ξεκούρασης και κάποιοι άλλοι είχαν ελάχιστες μέρες μετά τους τελικούς. Δεν μπορείς να καταλάβει διακοπές έτσι. Θέλω να πω πολλά συγχαρητήρια και μπράβο στα παιδιά που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για την ομάδα».

Όσο για το ποιον αντίπαλο θα προτιμούσε από τον άλλον όμιλο, είπε: «Για αυτόν τον όμιλο τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Η Βενεζουέλα με τον κόσμο και την έδρα είναι πολύ δυνατή, η Λιθουανία έχει καλή ομάδα, πολύ καλούς παίκτες, την ξέρουμε είναι πολύ δυνατή ομάδα. Η Νιγηρία είναι καλή στο αθλητικό κομμάτι, είναι μία πολύ αλτική ομάδα. Μετά το σημερινό παιχνίδι ανάμεσα στη Λιθουανία και τη Βενεζουέλα θα υπάρχει μία καλύτερη εικόνα σε αυτόν τον όμιλο. Η Λιθουανία ένα βήμα μπροστά, αλλά η Βενεζουέλα με τον κόσμο μπορεί να κάνει πολλά».

Keywords
Τυχαία Θέματα