«Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι»

Το σήριαλ με τον Πρίγκιπα συνεχίζεται στον Παναθηναϊκό και δυστυχώς για τους χιλιάδες φίλους του, σε αυτό προστέθηκαν νέες σελίδες.

Αντί να ξεμπερδεύει η κατάσταση, γίνεται όλο και πιο περίπλοκη, μετά μάλιστα την εμφάνιση και δεύτερου Πρίγκιπα!!!
Μετά τον Σουλτάν μπιν Νάσερ μπαν Αμπντούλ Ραχμάν Αλ-Σαούντ, μας προέκυψε και ο Αμπντούλ Αζίζ Αλ Φαχάντ (!) και ο… Αλάχ να βάλει το χέρι του!!!

Τα πετροδόλαρα των Σαουδαράβων έχουν στήσει… τρελό χορό έξω από την πόρτα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

και τα κότερα τους πηγαινοέρχονται με… ταχύτητα φωτός, από τον Αραβικό κόλπο μέχρι τον Σαρωνικό!!!

Λόγια, λόγια, λόγια… Υποσχέσεις, ελπίδες και… αέρας κοπανιστός!

Είναι πολλά τα λεφτά, μεγάλα τα γιοτ, «φαρδιές» οι κελεμπίες, αλλά έλεος πια! Φτάνει!
Όλο μέλι, μέλι κι από τηγανίτα τίποτα. ΤΙΠΟΤΑ.
Τελειώνετε επιτέλους…

Ακόμη κι αν έρθει ο Αλ Σαούντ στην Αθήνα, μαζί με τον Αμπντούλ Αζίζ Αλ Φαχάντ και σύμφωνα με κάποιες από τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν, όπως διαρρέεται, θα χρειαστεί χρόνος για να μπει στην τελική του ευθεία το deal.

Ο έλεγχος και μόνο που θα ζητήσει σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλ Σαούντ από τους ορκωτούς λογιστές, θα κρατήσει τουλάχιστον 15 ημέρες, χωρίς να γνωρίζουμε αυτή την στιγμή, πότε αυτός (σ.σ. έλεγχος) θα ξεκινήσει.

Ακόμη κι αν η συγκεκριμένη διαδικασία ολοκληρωθεί μέσα σε ανεκτά χρονικά όρια, και ο Πρίγκιπας ή οι Πρίγκιπες τέλος πάντων, δώσουν τα χέρια για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της «πράσινης» ΠΑΕ, τότε θα πρέπει να ξεπεραστεί ένα ακόμη εμπόδιο. Ίσως το μεγαλύτερο.

Να ξεπεραστεί το πρόβλημα με την ελληνική νομοθεσία και να γίνει καθ’ όλα νόμιμη η εξαγορά του Παναθηναϊκού, από τον Πρίγκιπα, χωρίς να υπάρχουν νομικά κωλύματα και αγκύλες.

Γι’ αυτό το θέμα έχει ειπωθεί, πως η Ευρωπαϊκή νομοθεσία υπερισχύει του ελληνικού δικαίου. Ακόμη κι αν αυτό συμβαίνει όμως, δεν θα πρέπει να λησμονούμε πως τον τελευταίο λόγο έχει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, για την πώληση – μεταβίβαση μετοχικών κεφαλαίων Ποδοσφαιρικών Ανωνύμων Εταιρειών!

Εφόσον λοιπόν και εάν, προχωρήσουν όλες οι παραπάνω εκκρεμότητες, τότε ναι, θα μπορούμε να ομιλούμε για το deal του ποδοσφαιρικού μας αιώνα στην Ελλάδα, αλλά μέχρι τότε:

«Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι».

 

Keywords
Τυχαία Θέματα