Ζαλμάς: «Έτσι είναι η ζωή...»

00:52 8/3/2012 - Πηγή: OnSports

«Έτσι είναι ο αθλητισμός, έτσι είναι το βόλεϊ και έτσι είναι η ζωή», είπε ο τεχνικός του Παμβοχαϊκού για τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό.

Ο τεχνικός του Παμβοχαϊκού, Νίκος Ζαλμάς, δεν μπόρεσε να κρύψει την στενοχώρια του για τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό, αφού είδε την ομάδα του να φτάνει τόσο κοντά στα ημιτελικά:

«Έτσι είναι ο αθλητισμός, έτσι

είναι το βόλεϊ και έτσι είναι η ζωή. Νομίζω ότι στα δύο πρώτα σετ αγγίξαμε το τέλειο στην απόδοσή μας και φτάσαμε μια ανάσα από το να νικήσουμε τον Ολυμπιακό για δεύτερη φορά μέσα σε 20 ημέρες».

Ο Ζαλμάς στάθηκε στην αποβολή του Δημητρακόπουλου: «Αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο για οποιαδήποτε ομάδα κόντρα στον Ολυμπιακό και όταν ήρθε και η αποβολή του Δημητρακόπουλου, τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για εμάς.

Η θέση του λίμπερο είναι από τη φύση της νευραλγική και όταν μάλιστα αποβάλλεται ο μοναδικός λίμπερο που έχεις στην ομάδα και σε ένα τόσο κρίσιμο σημείο, τότε, όλα παίζουν τον ρόλο τους. Θεωρώ, όμως, ότι έπρεπε να είμαστε λίγο πιο ψύχραιμοι από το σημείο εκείνο και έπειτα».

Keywords
Τυχαία Θέματα