Ζάετς: «Ντέρμπι χωρίς θέαμα, αλλά με ένταση»

Ένα ντέρμπι, όπως τα προηγούμενα, δηλαδή με πολύ ένταση και χωρίς θέαμα περιμένει ο Βέλιμιρ Ζάετς.

Αρχικά, ο Βέλιμιρ Ζάες, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM», αναφέρθηκε στο ντέρμπι του «Καραϊσκάκη»: «Δεν πιστεύω ότι θα γίνει κάτι διαφορετικό από τα υπόλοιπα ντέρμπι που έχουμε δει όλα αυτά τα χρόνια. Θα έχει πάρα πολύ ένταση. Δεν θα γίνει ωραίο ματς, όμως σίγουρα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον και θα έχει ένταση. Ξέρουμε τη σημασία έχει η νίκη και για τις δύο ομάδες».

Αναφερόμενος στην εικόνα του φετινού Παναθηναϊκού,

είπε: «Δυστυχώς, δεν έχω δει φέτος πολύ τον Παναθηναϊκό. Έμεινε νωρίς εκτός από την Ευρώπη, όμως στο πρωτάθλημα παρουσιάζει διαφορετικό πρόσωπο. Η ομάδα έχει στρώσει και δείχνει πως έχει δέσει μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη. Δεν νομίζω ότι ο κ. Φερέιρα θα αλλάξει το σύστημα της ομάδας. Σίγουρα θα προσπαθήσει να κλείσει διαδρόμους και να παίξει στην κόντρα επίθεση.

Ο Λέτο και ο Κατσουράνης είναι σε εξαιρετική κατάσταση τη φετινή σεζόν και από αυτούς εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός παίζει πιο ομαδική τη φετινή σεζόν και έχει καλές μονάδες. Ωστόσο, δεν θα είναι εύκολο το έργο του Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη, αφού ο Ολυμπιακός διαθέτει πολύ καλούς παίκτες».

Στη συνέχεια, μίλησε για τους παίκτες-«κλειδιά» του Ολυμπιακού: «Δεν έχω δει αρκετά τον Ολυμπιακό. Μόνο ένα ματς στην Ευρώπη έχω δει. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλό δίδυμο στα στόπερ, έχει τον Τοροσίδη που είναι πολύ καλός μπακ. Επίσης, ο Μιραλάς είναι πολύ μεγάλος παίκτης. Είναι μεγάλη απώλεια η απουσία του Ιμπαγάσα. Πιστεύω ότι σε αυτά τα ματς παίζει ρόλο ποιος θα μπει πιο ήρεμα στο γήπεδο. Όποιος έχει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στα πόδια του, τότε θα κερδίσει. Η έδρα πιστεύω ότι δίνει πλεονέκτημα στον Ολυμπιακό, όμως και ο Παναθηναϊκός πιστεύω ότι θα παλέψει για να κερδίσει απόψε».

Τέλος, για το τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να πάρει τη νίκη, τόνισε: «Πρέπει να ξεπεράσει το πρέσινγκ που θα κάνει ο Ολυμπιακός στην αρχή του αγώνα. Πρέπει να κυκλοφορεί την μπάλα και να αποφεύγει τα μαρκαρίσματα των παικτών του Ολυμπιακού. Είναι πολύ σημαντικό να κρατάς μια ισορροπία στο ματς».

{textlink02}

Keywords
Τυχαία Θέματα