Υπό το βλέμμα του Γκάλη το φιλικό των βετεράνων στη Ρόδο

00:12 3/7/2012 - Πηγή: OnSports

Φιλικό αγώνα με μία μικτή ομάδα από τη Ρόδο θα δώσουν την προσεχή Κυριακή στις 20:00 ο σύλλογος βετεράνων καλαθοσφαιριστών Ελλάδας, ενώ το παρών αναμένεται να δώσει και ο Νίκος Γκάλης.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου αναφέρει…

«Την προσεχή Κυριακή στις 20:00 ο σύλλογος βετεράνων καλαθοσφαιριστών Ελλάδας θα δώσει αγώνα στο «Βενετόκλειο» με μία μικτή ομάδα από τη Ρόδο, που θα αποτελείται από εν ενεργεία Ροδίτες αθλητές.

Την αναμέτρηση θα παρακολουθήσει και ο Νίκος Γκάλης, ο οποίος θα τιμηθεί από τον Δ.Ο.Π.Α.Ρ. για την τεράστια προσφορά του στο χώρο του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Ο προπονητής της μικτής ομάδας Γιάννης Τσακίρης καλεί για προπόνηση αύριο (Τρίτη) στις 21:00, στο «Βενετόκλειο», τους εξής αθλητές: Γιάννης Γεωργαλλής, Γιώργος Δανάς, Αλέξανδρος Αυγενικός, Αλέξανδρος Αγγελάκος (Κολοσσός ΒΑΠ), Γιάννης Σκορδάλης, Γιάννης Βογιατζής, Χρήστος Γκογκίδης, Σταύρος Παρδακάς, Αντώνης Χρύσης (Γ.Σ. Διαγόρας), Μάκης Δούβαλης (Καλλιθέα), Κώστας Λιβιεράτος, Γιάννης Κούρος (Α.Σ.Κ. Ιβίσκος), Φώτης Μπανγκούρας (Ελπίδα Πεταλούδων), Χρήστος Αβεκλούριος (Ήλιος Ιαλυσού), Σάββας Ματσαμάς (Α.Σ.Ε. Δούκα) και Αλέξανδρος Σαρίκας».

Keywords
Τυχαία Θέματα